Şefii de secţii ai Spitalului Judeţean atenţionaţi să nu depăşească numărul de internări

medicul Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judetean
medicul Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judetean

Şefii de secţii, atenţionaţi de conducerea Spitalului Judeţean să nu mai depăşească numărul de servicii medicale contractat cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS). Medicul Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judeţean, a declarat că până acum şefii de secţii au fost avertizaţi în repetate rânduri să nu mai depăşească numărului de internări, însă nu s-au conformat. De acum înainte, se va trece la măsuri mai dure dacă se va încălca contractul şi vor fi puşi la plata serviciilor nejustificate.

Măsura privind impunerea unor restricţii la internare este luată după ce spitalul a depăşit în ultimii doi ani numărul de servicii contractat cu instituţia de asigurări de sănătate, servicii care nu au mai fost plătite şi pentru care Spitalul Judeţean se judecă cu CJAS.

Trebuie să semnez cu şefii de secţii contracte în care dau bani pentru salarii, pentru medicamente, utilităţi, serviciile pe care mi le dă. Nu eu sunt cel care taxează medicii, ci Curtea de Conturi. Au fost atenţionaţi medicii şi este posibil ca până în final pentru serviciile făcute în plus şi nejustificate să scoată bani din buzunar şi să le plătească„, a spus Mimor.

One thought on “Şefii de secţii ai Spitalului Judeţean atenţionaţi să nu depăşească numărul de internări

  1. Daca vin la urgenta 100 de pacienti si se constata ca toti trebuie internati si se depaseste cu 10 -20 cum procedezi.Dar ce, sa da plan la imbolnaviri?De ce nu se aplica si cincinalul in patru ani si jumatate…la morti.Sunteti niste idioti portocalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *