Deputatul Buhăianu: Îl întreb direct pe Victor Ponta, pentru că pesediştii de la Botoşani oricum nu înţeleg, care-i stânga şi care-i dreapta: ce o să faceţi cu salariile?

Catalin Buhaianu, deputat PDL
Catalin Buhaianu, deputat PDL

Deputatul botosanean Catalin Buhaianu face declaratii publice referitor la atitudinea duplicitara a partidelor din opozitie, PSD si PNL, fata de anuntul Guvernului de readucere a salariilor bugetarilor la nivelul din 2010.

 PSD si Victor Ponta sunt atat de insetati de putere incat s-au sucit de trei ori in ultima jumatate de an vizavi de politica salariala din Romania. Mai intai Ponta declara la televiziuni ca nu va putea mari salariile daca va ajunge la guvernare, chiar daca ele au trebuit sa fie scazute. Apoi, in prima zi in care s-a anuntat intentia noastra de a readuce salariile, dupa cum am promis, la nivelul din 2010, Ponta si PSD se bucura si anunta ca sprijina masura noastra. Acum, anunta ca in 2013 salarile astea nu sunt sustenabile, adica le va scadea din nou! Pai, hotarati-va fratilor, ca nu mai intelege nimeni nimic! Vreti la putere, dar habar nu aveti ce o sa faceti cu impozitele, cu taxele, cu cota unica, cu tratatul de guvernanta fiscala, cu salariile oamenilor!” a afirmat deputatul Catalin Buhaianu.

 Mai mult, parlamentarul botosanean cere clarificari de pozitie a PSD si a liderului Victor Ponta. Il intreb direct pe Victor Ponta, pentru ca pesedistii de la Botosani oricum nu inteleg care-i stanga si care-i dreapta: ce o sa faceti cu salariile? Noi am dovedit ca am avut si avem un proiect de guvernare pe care l-am respectat pas cu pas! Ce reforme am anuntat, le-am facut si ni le-am asumat! Dar PSD ce face? Se schimba dupa cum bate vantul si doar dupa mirosul guvernarii! Asta nu e politica, e mahala!” a incheiat Catalin Buhaianu.

7 thoughts on “Deputatul Buhăianu: Îl întreb direct pe Victor Ponta, pentru că pesediştii de la Botoşani oricum nu înţeleg, care-i stânga şi care-i dreapta: ce o să faceţi cu salariile?

  1. D-le Buhaianu,mi e greu sa va spun domn,la cate gogomanii debitati. Sigur parlamentarii PSD-isti stiu care-i stanga si care-i dreapata,dar eu va intreb pe D-stra stiti cate urechi aveti,nu va intreb de neuroni ca sunt sigur ca mai mult de unul nu aveti.

  2. Pai daca ai fost in psd ai fost de stanga;daca ai migrat la pdl esti de dreapta.Acum as vrea sa stiu si eu,tu stii care-i stanga si care-i dreapta?Ce-ar fi sa dai test pentru clasa ZERO sa vad daca il treci.

  3. Domnule Buhăianu, când eraţi la Psd era bună stânga? Aţi folosit Tsd drept trambulină pentru poziţia de azi. Personal am crezut în dvs. şi chiar v-am dat votul care v-a scos din anonimat la timpul potrivit iar acum loviţi în vechii „prieteni” cu mare duşmănie. E mult amar în ce simt acum, domnule Buhăianu. Sunt profesor, ca şi dvs. şi am crezut că o să faceţi ceva pentru noi, în BT. Păcat!

  4. Pentru Eminescu: Împreună cu Ada au doi! Sugerez ca începând din toamnă să fie verificate contractele de achiziţii ale şcolilor (cu ce firme şi la ce valori).

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Pai ce sa stie astia din PSD. Nici nu stiu cum au ajuns unde sunt la cata politica stiu. De Ponta ce sa mai zici, ca doar el e capul. Ei stiu doar sa comenteze si sa fie contra. Ce sa le ceri mai mult de atat?

  6. Pentru eminescu: Tin sa te contrazic eu. Buhaianu a facut multe lucruri benefice pentru oras si vorbeste mereu calculat. Eu vorbesc vazand lucrurile din exterior, sunt apolitic. Dar ce am observat? ca pe majoritatea site-urilor de stiri locale tu apari si te iei de cei din PDL si sustii USL-ul..si asta se intampla zilnic. De ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *