Trei copii au ajuns la spital după ce s-au ars din neatenţia părinţilor

Neglijenţa părinţilor face noi victime în rândul copiilor. Numai puţin de trei copii au ajuns pe patul de spital, cu arsuri grave pe corp după ce s-au opărit.

De departe, cel mai grav este cazul unui copilaş de trei ani şi jumătate care a fost lăsat în grija bunicilor din comuna Răuseni. Copilul a fost lăsat nesupravegheat pentru câteva minute, timp în care a căzut cu fundul într-o oală în care se prepara mâncare pentru porci.

Daniela Amarandei, medic la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, a declarat că micuţul căzuse, într-un moment de neatenţie din partea bunicilor, cu fundul în oala cu apă fierinte. „Copilul a căzut cu fundul într-o oală în care se făcea mâncare pentru porci şi s-a ars pe 35-40 la sută din suprafaţa corpului. Arusrile sunt grave, de gradul 2-3”, a declarat Daniela Amrandei, medic la SJA Botoşani.

Ambulanţa a mai fost chemată, de dimineaţă, la alte două cazuri de copii arşi, respectiv Cătămărăşti unde micuţul nu are decît 9 ani şi la Gorbăneşti unde cel afectat are 3 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *