Deputatul Buhăianu despre vila achiziţionată la Alfaland: Am achiziţionat-o la un preţ acceptabil, de criză

Casa lui Catalin Buhaianu la Alfaland
Casa lui Catalin Buhaianu la Alfaland

Deputatul PDL Catalin Buhaianu va contracta un credit bancar pentru a-şi achiziţiona noua locuinţă de la Alfaland. Acesta a renunţat la locuinţa ANL, iar din luna decembrie s-a mutat într-o vilă la Alfaland. Buhăianu a refuzat să spună ce preţ a plătit pentru a deveni proprietarul vilei.

Sunt în proceduri cu banca care mă va credita pentru a achiziţiona casa. Am achiziţionat-o la un preţ acceptabil, de criză„, a spus Buhăianu.

Vila de la Alfaland are o suprafaţă de 118 mp.  Deputatul mai deţine un teren la Gura Humorului după ce si-a vindut masina de teren.

3 thoughts on “Deputatul Buhăianu despre vila achiziţionată la Alfaland: Am achiziţionat-o la un preţ acceptabil, de criză

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mi se pare normal ca omul sa-si cumpere ce ii trebuie, si mai ales daca are cu ce. Si eu daca as fi in locul lui, probabil as face aceleasi achizitii.

  2. MI SE PARE NORMAL SA-SI ACHIZITONEZE O ASA VILA PE TIMP DE CRIZA, DOAR OMUL ARE ATATEA INSTITUTII PE MANA, AMANTA DE LA IJP SI SEFUL DE LA R.U COLECTEAZA PENTRU DOMNUL, ASA VILA ARE SI SEFUL DE LA RU SI TOT FACULTATEA DE SPORT O ARE!
    FELICITARI, O SA VOTAM PDL-UL PENTRU BUNUL TRAI AL DUMNEAVOSTRA!

  3. MIU – POATE AI VRUT SA ZICI ISJ – ASA E
    FACULTATEA DE SPORT E LA PUTERE IN TARA ASTA!!!!
    DE ASTA SUNTEM ASA BINE CONDUSI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *