Şoferi daţi afară la societatea Microbuzul după ce au fost prinşi că băgau banii de pe bilete în buzunar

maxi taxiPatronul Microbuzul, Dumitru Balan, a pus gând rău şoferilor de pe maxi-taxi. Aceştia au fost verificaţi în trafic dacă eliberează bilete sau bagă banii în propriul buzunar, iar cei prinşi pe picior greşit au fost daţi afară. Spre sfârşitul anului trecut au fost daţi afară 15 şoferi, iar în primele două luni ale anului în curs alţi zece.

„La sfârşitul anului trecut am concediat 15 şoferi, iar la alţii avertisment. Anul acesta i-am mai prins încă o dată şi i-am dat afară. Era destul dacă îl prindeam că nu dădea bilet la un călător. Am oameni puşi, pe care şoferii nu-i cunosc şi m-au informat câţi călători nu au primit bilet la o anumită curs. Dacă la fiecare cursă el îşi ia un călător, doi, şi nu-i dă bilet de 2 lei, la şapte opt-curse bagă în buzunar 30 lei, în afară de salariu„, a spus Balan.

Societatea are în jur de 60 de şoferi.

2 thoughts on “Şoferi daţi afară la societatea Microbuzul după ce au fost prinşi că băgau banii de pe bilete în buzunar

  1. Iar mintiti poporul ? Iar dati praf in ochi ?
    Puneti in circulatie masini civilizate pentru transport persoane, nu tomberoane sau custi pentru animale.
    Stiti ca respectarea orarului pe trasee este adevarata bataie de joc.
    Va creste imediat profitul cu golaneala ,,abonamentelor subventionate ” – stim ca asteptati de mult, iar ciolanul atat de mult dorit, odata prins va fi greu de recuperat si reconditinat.
    NU MIROASE NIMENI MOCIRLA IN CARE SE INTRA ?
    MAI POATE FACE CINEVA CEVA ?

  2. Pai saracii soferi lucreaza 15 ore pe zi si iau 600lei pe luna RUSINE EDILILOR. ISI BAT JOC DE EI.SLAVI MODERNI.EI AU SEMNATA DEMISIA INCA DIN PRIMA ZI DE MUNCA ,UNDE ESTE PROTECTIA MUNCII???LA BIROURI NORMAL CA NO SA MEARGA SAI VERIFICE MASINILE VICELUI CA DOAR TOTUI POLITIZAT!!!!!!! BAGATI NESIMTITILOR NISTE MASINI DE TRANSPORT IN COMUN CIVILIZATE NU VA MAI BATETI JOC DE LUME NESIMTITILOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *