54 de solicitări de finanţare depuse de asociaţiile culturale şi sportive către municipalitate

viceprimarul Florin Ghiorghita
viceprimarul Florin Ghiorghita

Avalanşă de proiecte depuse la Primăria Botoşani pentru finanţare în acest an. Nu mai puţin de 54 de asociaţii culturale şi sportive au solicitat susţinere financiară pentru diverse proiecte ce vor fi derulate în Botoşani.

Cea mai consistentă sumă a fost cerută de FC Botoşani, respectiv 1,26 milioane lei. Pentru Turul Ciclist al României s-au cerut 50.000 lei, iar Asociaţia Pro-Volei a solicitat o susţinere financiară de 150.000 lei. Au mai solicitat finanţare asociaţii pentru susţinerea activităţilor de tenis de masă, arte marţiale, rugby, şah, precum şi pentru susţinerea unor activităţi culturale. Acestea urmează să fie analizate de o comisie din cadrul Primăriei Botoşani.

Sunt mai multe decât anii trecuţi, dar până la urmă este şi normal să fie mai multe în condiţiile în care de la an la an fiecare asociaţie se învaţă că poate să ceară, eventual sunt şi prieteni ai unor persoane care şi-au făcut câte două-patru asociaţiii, vi cu câte dou-trei proiecte, eventual sunt unii care vin cu mai multe proiecte. Unii şi-au făcut ONG special numai pentru a atrage aceşti bani de la Primărie„, a spus viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *