Sondaj! Flutur, favorit la Primăria Botoşani

sondaj flutur- portariucActualul primar al municipiului Botoşani este favorit pentru un nou mandat de primar în cursa electorală din acest an, potrivit unui sondaj realizat, în perioada 4-11 martie, de BotosaniNews. La întrebarea Dacă duminică ar avea loc alegeri cu cine aţi vota pentru Primăria Botoşani? au răspuns 491 de persoane, iar dintre acestea 233 (adică 47%) îi dau votul lui Cătălin Flutur (PDL).  În acelaşi timp, 212 (43%) şi-au manifestat susţinerea faţă de Ovidiu Portariuc (PSD), iar 10% pentru un alt candidat.

Pentru săptămâna 12- 18 martie, BotosaniNews vă propune să răspundeţi la întrebarea „Credeţi că frauda de la Liceul Textil este singulară?”

5 thoughts on “Sondaj! Flutur, favorit la Primăria Botoşani

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mi se pare normal ca domnul Flutur sa fie favoritul botosanenilor pentru ca el, de cand e la conducere a facut multe pentru oras si sunt sigura ca va continua sa faca, daca va avea ocazia.

  2. ….sper ,sincer sper sa nu mai aiba ocazia…sa lasam pe altcineva sa termine de reparat Bulevardul.Dl.Flutur se pare ca nu resuseste asta desi a avut doua mandate.

  3. Pentru „re anda” Nu spera ca speri degeaba. Majoritatea botosanenilor au vazut cate a facut domnul Flutur pentru oras si pentru comunitate. Cu siguranta va fi votat in continuare.

  4. Votati mafia votati PDL votati seful mafiei Botosani Catalin Mugurel Flutur seful mafiei .Coruptia si mafia ESTE CONTROLATA PE JUDETUL BOTOSANI DEEE FLUTUR PDL MAFIA CORUPTIA ETC…….
    Cine il voteaza pe Flutur voteaza Mafia Coruptia si bataia de joc pe care o primesti din partea lui . Flutur de va fi ales Va ride de prostime.
    Romania e timpul sa te trezesti jos cu PDL SI CU UDMR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *