Cadrele militare disponibilizate ies din nou în stradă

miting SCMD Botosani 7 martie 2011 Cadrele militare disponibilizate vor organiza noi acţiuni de protest în Botoşani. Preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, Mircea Comăneci, anunţă că pe 14 sau 15 martie va fi organizată o pichetare a Prefecturii. Acţiunile se vor desfăşura în acelaşi timp în întreaga ţară.

Luni vom convoca biroul de conducere şi vom decide care este forma de protest şi când vom face pichetarea„, a spus Comăneci.

Cadrele militare protestează faţă de diminuarea veniturilor lor prin pierderea gradelor militare.

SCMD l-a atentionat pe Primul ministru, i-a atentionat si pe ministrii de resort, ca avem zeci de mii de procese in tara si un proces la Curtea de Justitie de la Luxemburg, impotriva statului roman, pe tema rapirii abuzive a dreptului nostru la proprietatea numita grad militar si discriminarii, prin transformarea pensiilor noastre, din pensii militare de stat in pensii civile, dependente de punctul de pensie. Independent de cuantum, afirmam ca toate pensiile militare sunt platite ilegal, prin transfer de fonduri fara acte justificative si ca s-a investit propagandistic in unii dintre camarazii nostri, carora li s-au marit, prin calcul “din burta” pensiile, in cuantum, dar ca pensii de natura civila, si ei ramanand “asistati” sau “beneficiari”. In aceasta situatie, noi solicitam legalizarea prin acte normative a situatiei in cauza, deci cuantumul astfel dobandit de catre camarazii nostri, sa ramana asa deoarece este supus acelorasi principii europene: orice pensie aflata in plata este un drept patrimonial dobandit, diminuarea sa fiind considerata discriminare„, se arată într-un comunicat al SCMD.

Pe 14 martie, incepand cu orele 11.00, SCMD va desfasura un miting in Bucuresti, Piata Eroilor (Academia Militara).

5 thoughts on “Cadrele militare disponibilizate ies din nou în stradă

    1. Bai gipsy, ai o grija??? daca vrei sa stii are trei licente una in inginerie electrica, una in stiinte militare, una in stiinte politice… un masterat in informatica… si 6 ani de doctorat , dar neterminat cu teza de doctorat, in stiinte ingineresti, profilul electronica si telecomunicatii, toate facute la institutii de invatamant cu frecventa, la universiati militare si civile de stat .si nu la icsuri… la Spiru Haret…. sau mai stiu eu ce alta particulara…cu examene on-line… pe baza de teste…. ale caror chei se gasesc tot pe net… unde un prof dadea examen cu 300 de studenti o data pe net , fara sa se vada macar o data la fata, unucu celalat evident profu cu studentu…. Asa ca nu mai intreba daca nu stii tot….. informeaza-te direct de la sursa… sau institutiile abilitate….

  1. Niste putori care au pensii foarte mari si care fac ARMATA ROMANA de rusine.Mai apare pe la antena3 si COL. PRICINA si isi da cu parerea.Sunt mahnit de protestele lor pentru ca am lucrat in sistem,dar imi vadde treaba,de MUNCA ci nu de proteste.

  2. Ion, sluga portocalie, Gipsy, sluga basista, iar Greu, e greu de cap ce s-ai faci!!! Astia sun oamenii PDL-ului, postacii de serviciu ai propagandei portocalii, care nu fac altceva decat sa repete la infinit, precum un patefon stricat, aceleasi invective, jigniri, la adresa tuturor celor care indraznesc sa spuna lucrurilor pe nume, sa le arate toate ndreptatile facute celor multi si buni doar de munca si plata a tuturor jafurilor facute de cei din fruntea tarii. Nu ai ce sa le ceri pentru ca nu se ridica mai sus de postura de sluga credincioasa a stapanilor portocalii , vopsiti mai nou in verde… pana si lor le este lehamite de culoarea portocalie…care ii defineste in cei care nu mai taie lefuri, pensii, indemnizatii pentru mame, alocatii pentru copii, inchide spitale, scoli, lasand populatia saraca de la tara.. fara asistenta sanitara , fara acces la cultura, educatie… etc..
    Au predilectie ,insa pentru parcuri in panta sau paduri, borduri anuale, pietonale pline de monumente ce seamana cu cele funerare…..
    Dar, din pacate astia sunt oamenii cu ei mergem mai departe….si la bine si la rau… unii sunt si colegi si tot nu-i recunosti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *