Comunicat de presa: Consilierii PDL fac demersuri pentru extinderea reţelei de gaze

Consilierii locali ai PDL Botoşani, împreună cu membri ai organizaţiei municipale a partidului, au realizat în ziua de 10 martie o acţiune de informare şi evaluare a disponibilităţii cetăţenilor din zona străzilor Împărat Traian (de la intersecţia cu str. Tudor Vladimirescu) şi Săvenilor – spre localitatea Răchiţi, de a se racorda la reţeaua de gaze naturale. Ei au informat pe locuitorii celor aproximativ 160 case de pe traseul viitoarei aducţiuni despre oportunitatea racordării locuinţelor la reţeaua de gaze naturale şi au ajutat pe cei interesaţi să completeze documentaţiile aferente.

Este vorba despre un proiect de aducţiune şi distribuţie gaze naturale pentru comuna Răchiţi şi localitatea Cişmea. Datorită implicării executivului Primăriei municipiului Botoşani prin Primarul Cătălin Mugurel Flutur, în cadrul acestui proiect a fost introdusă şi extinderea alimentării cu gaze naturale pentru zona mai sus amintită. Proiectul este în faza finală, mai fiind necesară estimarea numărului de consumatori casnici. Cunoscută fiind dorinţa locuitrilor din zonă de a beneficia de această utilitate, consilierii locali PDL au venit în întămpinarea lor deplasându-se în zonă pentru urgentarea formalităţilor şi o bună informare a cetăţenilor” a declarat Ioan Diaconu, prim-vicepreşedinte al BPL al PDL Botoşani.

Vor urma alte două sau trei etape de informare şi strângere de date, pentru locuitorii zonelor adicente traseului conductei de gaze care vor dori să beneficieze de această facilitate. Odată terminată această operaţiune, documentaţia va fi înaintată pentru a se iniţia procedura de licitaţie a execuţiei lucrării. Se preconizează că în aproximativ trei luni deja vor începe săpăturile pentru montarea aducţiunii de gaz.

One thought on “Comunicat de presa: Consilierii PDL fac demersuri pentru extinderea reţelei de gaze

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mi se pare foarte ok aceasta campanie de informare a botosanenilor. Numai cei din PDL stiu sa FACA, fata de cei din alte partide unde numai gura e de ei – promisiuni si vorbe in van.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *