Andrei Dolineaschi a donat indemnizaţia de deputat primită pe perioada grevei parlamentare a USL

Deputatul PSD Andrei Dolineaschi
Deputatul PSD Andrei Dolineaschi

Deputatul PSD, Andrei Dolineaschi, a anunţat că a donat indemnizaţia de deputat primită în perioada în care parlamentarii USL s-au aflat în grevă de protest faţă de abuzurile actualului regim politic. Indemnizaţia aferentă lunii februarie 2012, în valoare de 4.100 lei,  a fost donată de deputat în favoarea a patru copii botoşăneni, care suferă afecţiuni deosebit de grave.

Am donat banii acestor copii pentru că sunt şi eu sunt tată şi îmi dau seama că e foarte dureros pentru un părinte să vadă cum suferă propriul său copil. Mai mare durere nu poate exista pentru un părinte când îşi vede copilul suferind şi nu are posibilităţi materiale pentru a-i alina durerea. În cazul unuia dintre cei patru copii, părinţii au vândut tot ce aveau, animale, lucruri, pentru a-i oferi tratamentul medical de care are nevoie. În alt caz, au vândut maşina şi alte bunuri. Deci sunt situaţii foarte dureroase cu adevărat disperate”, a declarat Dolineaschi.

Deputatul social-democrat a mai declarat că în trei din cele patru  cazuri, donaţiile au fost făcute în baza unor solicitări adresate de familiile copiilor la Cabinetul Parlamentar din municipiul Dorohoi. În cel de-al patrulea caz, donaţia s-a făcut ca urmare a unei recomandări in partea unui jurnalist botoşănean. „La câteva zile după ce am intrat în greva parlamentară alături de colegii mei din USL, am fost sunat de un jurnalist din Botoşani care m-a întrebat unde voi dona banii. I-am spus că am nişte solicitări la cabinet şi l-am rugat şi pe el să îmi recomande un caz mai deosebit. El mi-a sugerat cel de-al patrulea caz şi îi mulţumesc, pentru că ştiu sigur că banii au ajuns unde într-adevăr nevoie de ei”, a spus Andrei Dolineaschi.

 Donaţia făcută de parlamentarul PSD a fost distribuită după cum urmează:

·         1.000 lei către Groza Alexandra, în vârstă de 6 ani, din Dorohoi, diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică. Cei care vor să facă donaţii pot găsi maimulte informaţii la www.alexandragroza.ro (caz care a mai fost sprijinit anterior de deputatul Dolineaschi);

·         1.000 lei către Pascal Ionuţ, în vârstă de 12 ani, din Văculeşti, diagnosticat cu tumoră infiltrativă cerebrală biloculară. Ionuţ a fost operat recent la Iaşi şi are mare nevoie de medicamente pentru tratamentul post-operatoriu.

·         1.100 lei către Fulga Sebastian, în vârstă de 16 ani, din municipiul Dorohoi, care suferă de aşa-numita boală a „oaselor de sticlă”;

·         1.000 lei către Ailincăi Cosmin, în vârstă de 6 ani, din municipiul Botoşani, care suferă de o formă rară de cancer.

Persoanele care doresc să sprijine aceşti copii, se pot obţine datele lor de contact de la Cabinetul Parlamentar al Deputatului Andrei Dolineaschi Str. Grigore Ghica nr. 3, Bloc C5, parter, Dorohoi, judeţul Botoşani, sau la numărul de telefon 0231.616405, sau prin e-mail la adresa: [email protected].

Andrei Dolineaschi nu a dorit să facă niciun comentariu despre campania negativă a PDL care acuză parlamentarii USL aflaţi în grevă că profită de banii publici.

2 thoughts on “Andrei Dolineaschi a donat indemnizaţia de deputat primită pe perioada grevei parlamentare a USL

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cred ca ar cam fi cazul sa lasam ipocriziile astea de 2 lei. 1) Banii nu aveau de ce sa ajunga la tine pentru ca nu i-ai muncit. 2)La cat ai furat, 4100 de lei e o suma minora.

  2. Las’ ca are tata ORL-istu cel batran si DOFTOROI bani ca doar el te-a bagat in mocirla psd-ista de cand era prieten cu iliescu si chiar fan cenusascu . Hai moarte usoara mai pocitanie .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *