Doi botoşăneni, răniţi grav într-un accident la Suceava în care a fost implicată o maşină a poliţiei

ambulanta accidentDoi tineri din Botoşani au fost victime ale unui accident rutier petrecut în judeţul Suceava. Vineri, în jurul orei 01.14, în interiorul localităţii Şcheia, pe D.N. 17,  autoturismul din dotarea unei structuri operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava aflat în misiune a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu victime omenești, se precizează într-un comunicat de presă. Astfel, autospeciala de serviciu condusă de un agent de poliție, Andrei Beşliu, posesor al permisului de conducere pentru categoriile ”B, C şi E” din anul 2006, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus din sens opus de Adrian Nastasi, de 27 ani, din municipiul Suceava.

În maşina Poliţiei se mai aflau doi colegi ofiţeri, inspectorul Andrei Beşliu, în vârstă de 29 de ani, şi comisarul-şef Ovidiu Sârbu, în vârstă de 33 de ani.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a agentului de poliție și a doi polițiști aflați în autospeciala de serviciu, a pasagerei din celălalt autoturism Roxana Vizir, de 21 ani, din comuna Răchiţi, judeţul Botoşani şi uşoară a conducătorului auto Adrian Nastasi, precum și a pasagerilor Ciprian I. de 25 ani, din comuna Pomîrla, judeţul Botoşani şi Silvia P. de 21 ani, din municipiul Suceava.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ pentru poliţist şi 0,43 mg/l alcool pur pentru celălalt şofer, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetarea  la faţa locului a fost efectuată de echipa operativă sub coordonarea procurorului şef secţie penală din cadrul Tribunalului Suceava, la care a participat și conducerea I.P.J. Suceava

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava în vederea clarificării cauzei şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *