Buhăianu către USL: De ce nu au creat locuri de muncă până acum pentru a intra în campanie cu nişte realizări?

Deputatul Catalin Buhaianu
Deputatul Catalin Buhaianu

Deputatul Cătălin Buhăianu reacţionează la afirmaţiile făcute de candidaţii USL privind aducerea în judeţul Botoşani, în următorii doi-trei ani, a aproape 6000 de locuri de muncă şi 100 milioane euro investiţii directe. Mai mult, democrat liberalul îi întreabă pe cei din opoziţie care sunt piedicile pe care Primăria Botoşani le-a pus până în acest moment în ceea ce priveşte atragerea aşa-ziselor investiţii de sute de milioane de euro pentru Botoşani şi care sunt piedicile pe care această instituţie le-a pus pentru crearea de locuri de muncă celor care vor sau doresc aşa ceva.

Pentru a nu rămâne simple declaraţii spectaculoase, aş vrea să mi se explice personal, public, care sunt acele probleme cu care s-au confruntat în relaţia cu Primăria Botoşani şi de ce nu au făcut acest lucru până acum, pentru a intra în campanie cu nişte realizări concrete. Care sunt acele pârghii de care au neapărat nevoie: oare nu setea de putere? Pentru că altfel intrăm într-o zonă periculoasă şi nu aş vrea ca în 2012 să intrăm iar într-o campanie de populism şi demagogie, de lucruri spuse cu voce tare dar neadevărate şi în discordanţă cu realitatea„, a precizat Buhăianu.

6 thoughts on “Buhăianu către USL: De ce nu au creat locuri de muncă până acum pentru a intra în campanie cu nişte realizări?

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    si totusi de ce se intampla acum?! nu e un semn de intrebare ! domnul Buhaianu a zis tot timpul lucrurilor pe nume de asta il apreciez !

  2. Degeaba pierdeti timpul sa-i explicati oricum nu intelege!Puteti sa adaugati la asta micul grup de firme create de catre oamenii PDL care sufoca economia orasului fiind conectate la conducta cu bani publici!

  3. Piedicile puse investitorilor straini si romani constau in sumele de zeci si chiar sute de mii de euro care li se cereau drept comision pentru bunavointa.Asa ca D-le Buhaianu,ciocul mic. Oricum o parte dintre acesti investitori, vor da in vileag toate piedicile puse pentru a investi in Botosani.Aveti putintica rabdare.

  4. De ce nu ati creat voi cei de la putere aceste locuri de munca ??? Mai aveti tupeul sa vorbiti de „populism” si „demagogie” ??? Nu va e rusine ??? Voi vorbiti de „funie in casa spanzuratului”????. Voi ati schimbat de mai multe ori pavelele care s-au „dizolvat” din cauza zapeziil dupa nici un an de la darea in folosinta pe mii de euro, ati schimbat bordurile de nenumrate ori fara nici un rost, ati retehnologizat Termica, fara a consulta populatia printr-un referendum, tinand cont de imensa valoare a banilor imprumutati ca si cota parte pentru realizarea investitiei pe bani europeni de care se bucura doar o treime din populatia botosaneana, ati angajat cheltuieli imense pentru un parc de distractii in Cornisa, fara a consulta masele, de care se vor bucura doar cei ce vor avea bani multi, pentru ca ceilalti nu vor avea acces…. si lista ar putea continua cu mallurile, hipermarketurile in defavoare firmelor private botosanene…etc.. Astea sunt realizarile voastre???? Cate locuri de munca ati realizat voi ???? prin aceste megalomane cheltuieli ??? din care v-ati tras comisioane grase ??? De ce nu publicati toate contractele incheiate de primarie macar in ultimii trei ani???? pe aceste lucrari ??? inclusiv clauzele secrete??? mai aveti tupeul sa cereti votul ciumpalacilor, viermilor, ineptilor ???….. Piei SATANA PORTOCALIE…..

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    De ce sa se complice ei,USL-istii, cu asa ceva? Nu. Ei au stiut doar sa se agate de orice face opozitia, sa critice si sa fure din buzunarele noastre prin orice mijloace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *