PRM-iştii îl acuză pe Florin Ţurcanu că le racolează membrii de partid

PRM Codreanu si NituraPRM-iştii botoşăneni îi acuză pe liberali că le racolează membrii de partid, oferindu-le mită. Dumitru Codreanu, preşedintele PRM Botoşani, a declarat că Florin Ţurcanu a încercat să atragă în PNL membri din Ripiceni, dar şi din Roma. Codreanu cere să se pună capăt acestor racolări politice.

Un coleg al nostru din Ripiceni a ieşit pe primul loc în sondaje şi bineînţeles că domnul Ţurcanu, cu mărinimia domniei sale şi cu poziţia domniei sale de deputat fruntaş al agricultorilor din judeţul Botoşani, s-a oferit să-l racoleze pe colegul nostru de acolo, dar nu a avut succes. Să-şi promoveze cadre, să-şi crească cadre. Ne-am săturat să mai promovăm şi să fim pepinieră de cadre în judeţul Botoşani. Avem o grămadă de primari, viceprimari promovaţi de la noi pentru celelalte partide„, a spus Codreanu.

2 thoughts on “PRM-iştii îl acuză pe Florin Ţurcanu că le racolează membrii de partid

  1. Cat e de arogant Codreanu nici nu ma mira! Pt. el profesorii sunt niste betivani ratati, ratatii nu-l vor mai vota. Dupa culoparea fetii, Codreanu pare mereu baut iar dupa cum deschide gura pare mereu putin pregatit pt. vorbit

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Au ajuns sa „fure” si oameni acum, nu le-a ajuns cati bani au furat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *