Societatea Eltrans a vrut să execute PNL pentru o datorie de 15.000 lei, însă conturile partidului sunt goale

Societatea Eltrans încearcă să recupereze o sumă de bani de la organizaţia judeţeană a PNL reprezentând publicitatea electorală făcută de liberali în campania din 2008 pe stâlpii Eltrans. Pentru recuperarea sumei de 14.700 lei, Eltrans a deschis şi acţiune în instanţă cu câştig de cauză. În momentul în care societatea a numit un executor judecătoresc pentru recuperarea datoriei, acesta din urmă a constatat că nu are ce executa la PNL.

În luna ianuarie, am primit o adresă de la executorul judecătoresc, prin care ne spune că conturile partidului sunt goale şi că patrimoniu nu are. Cei aproape 15.000 lei reprezintă contravaloarea unui contract de închiriere din 2008 a stâlpilor Eltrans pentru afişaj„, a spus Victor Ivănescu, directorul Eltrans.

Aceasta a precizat că va încerca din nou să recupereze debitul de la PNL, în momentul derulării campaniei electorale din acest an.

Situaţia privind imposibilitatea recuperării debitului de către Eltrans de la PNL Botoşani a fost discutată şi de către reprezentanţii PRM Botoşani.

Eugen Niţură, membru în Consiliu de Administraţie al Eltrans, a spus că au venit de la bănci adrese către Eltrans în care se preciza că PNL nu figurează cu cont în bănci.

De la executor au venit hârtii către Eltrans precum că nu a găsit posibilitatea de a recupera suma de bani. A fost proces de pe vremea lui Câmpanu, care era la conducerea PNL. Sa spus: stiţi că sunt persoane fizice care a comandat asta şi caută-le. În Consiliul de administraţie s-a hotărât ceea trebuie hotărât: să ridicăm mâna şi să spunem că, dacă nu ai de unde să recuperezi suma ce rost mai mare să ţii balastul ăsta în evidenţă„, a spus Niţură.

One thought on “Societatea Eltrans a vrut să execute PNL pentru o datorie de 15.000 lei, însă conturile partidului sunt goale

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Pai normal ca sunt goale, ca au avut grija sa le goleasca astia. Cred ca sunt inglodati pana in gat, in datorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *