Managerul Rapsodia Conf a intrat în politică. Este primul pe listele USL la Consiliul Local

echipa USL-Mihai Tincu
Mihai Tincu in echipa USL

Omul de afaceri Mihai Tincu este primul pe listele USL la Consiliul Local. Anuntul a fost facut, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, de catre candidatul USL la Primaria Botosani, Ovidiu Portariuc. Directorul Rapsodia Conf a fost prezentat ca facand parte din echipa manageriala la alegerile locale din acest an a USL si, spun reprezentantii organizatiei judetene a PSD, a fost curtat de mai multe partide politice, insa a ales PSD.

Ne-am propus sa castigam Primaria Botosani. A noastra oferta politica este o schimbare profunda in ceea ce priveste conducerea municipiului. Vrem sa punem accent pe nivelul de trai al oamenilor si pe crearea locurilor de munca. Asta inseamna sa nu mai punem pe primul loc bordurile si panselutele, ci sa cream un mediu de business in oras si sa aducem o mentalitate noua in primarie bazata pe dezvoltare. Orasul are nevoie de o echipa puternica si experimentata, care sa stie sa discute cu investitorii. E prima oară în 20 de ani când cineva pune în fruntea programului electoral ideea de plan economic şi de investiţii pentru oraş „, a spus Portariuc.

La rândul său, Mihai Tincu a declarat ca a acceptat sa fie pe lista lui Ovidiu Portariuc pentru ca ii cunoaste familie si pe tatal acestuia. Tincu a declarat ca intrarea in politica este o premiera pentru el si ca a facut pasul spre PSD in acest an.

Am fost curtat de mai multe partide politice, dar mai insistent a fost domnul Ovidiu Portariuc si Gheorghe Marcu. Doresc sa concurez la un joc politic curat, sa castice cine se prezinta cel mai bine si care are un program mai bun. Nu am venit in PSD sa iau locul nimanui. Dupa aproape 40 de ani de activitate am acceptat si aceasta provocare, ca sa vad si lucrurile din interior. S-ar putea sa fiu sau nu dezamagit„, a spus Tincu.

10 thoughts on “Managerul Rapsodia Conf a intrat în politică. Este primul pe listele USL la Consiliul Local

  1. Bravo USL!Tincu e un om de valoare si cu experienta!Ma bucur ca a ales sa intre in echipa lui Ovidiu Portariuc!

  2. USL = comunistii pesedisti care nu au adus nimic in botosani de la revolutie incoa. Nici cand era Cozmanca parlamentar de Botosani, nici cand era Contac presedinte CJ si PSD avea 80% si era la guvernare. Tot timpul PSD a crezut ca botosanenii sunt prosti, ca Botosani este tara paielor si nu meritam nimic. A trebuit sa vina FLUTUR sa aduca bani in Botosani, sa ne duca in rand cu tot romanul, sa schimbe imaginea Botosaniului in tara. Niciodata nu va veti ridica la nivelul si prestanta domnului primar.

  3. Felicitari D-le Ovidiu Portariuc pentru ca aveti capacitatea de a face echipa cu oameni de certa valoare.
    Va doresc succes la alegerile din vara acestui an !

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ce experienta are ma? sunteti aici sa comentati aiurea ! sau poate stiti ca oricine ar veni Pontariuc nu va castiga nimic !

  5. penibil…..asta e PSD-ul, daca ai bani intri in functii politice si publice, de asta a ajuns turcanu si marcu deputat si senator….ai bani esti deputat si senator, mai ales oierul sef turcanu. Nu pot sa am incredere in USL-isti nici daca is singurii. Si mai nou au mai gasit un pusti cu bani care candideaza impotriva singurului om care a facut in ultimii 20 de ani ceva pentru orasul nostru.

  6. Intelectuali,tineri,asa oameni da!Tincu la varsta lui ar trebui sa aiba bun simt si sa lase pe novatori in politica,vremea lui a apus demult!Dorim oameni tineri ,energici,nu mutre obosite in politica!

  7. Speram sa plece de la Primarie duo-ul toxic Flutur-Gheorgita care au sifonat in nestire banii publici. Cum o sa descurce Portariuc cu datoriile pe care le va mosteni Primaria in urma aceste conduceri nefaste – asta este marele meu semn de intrebare. Oricum , sunt convinsa ca cei doi au dosare beton si m-as bucura sa aiba parte de o garsoniera confortabila la racoare , tot pe bani publici.

  8. Felicitari celor care s-au gandit sa aduca oameni noi de valoare certa in echipa de guvernare locala… doar asa se va putea schimba ceva in bine in folosul alegatorilor, in rest cei care se aluda cu banii adusi de portocalii, sa vada cati bani au intrat in prin comisioane in buzunarul celor de la putere, si cati au ramas pentru botosaneni. Se poate demonstra prin calitatea indoielnica a lucrarilor efectuate din acesti bani si rentabilitatea scazuta a acestor cheltuieli, ca sa nu mai amintim de oportunitaea si necesitatea lor. Ce-i lipseste Chelului??? Tichia de margaritar !!! Asa si noi … cu megalomanele asa -zisele…. investitii portocalii…

  9. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Da, este primul pe listele de la USL, dar va fi ultimul dupa alegeri, pentru ca cine sa-l aleaga? Ce a facut el in Botosani si pentru botosaneni? Poate doar un MARE NIMIC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *