Codreanu: Doresc sa candidez la functia de presedinte la Consiliul Judetean, chiar daca sanse nu prea am

Dumitru Codreanu
Dumitru Codreanu

Dumitru Codreanu si-a anuntat candidatura pentru sefia Consiliului Judetean. Acesta a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca isi va depune candidatura, chiar daca este constient ca nu are sanse in fata lui Florin Turcanu si Mihai Tabuleac.

Doresc sa candidez la functia de presedinte la Consiliul Judetean, bineinteles cu scuzele de rigoare, pentru ca sanse nu prea am, dar trebuie sa candidam. Nu prea am in sensul ca nu dispun de banii domnului Tabuleac sau a domnului Turcanu. Vom face o campanie electorala omeneasca, asa cum trebuie facuta fara sacose si fara bani sau daruri, dar vom vedea. Cum zice populatia. Daca populatia spune sa mergem in continuare cu domnul Tabuleac vom merge in continuare cu el. Eu sper sa fiu un ghimpe, in continuare, in cadrul Consiliului Judetean, daca nu vom accede pe functii mai inalte„, a spus Codreanu.

2 thoughts on “Codreanu: Doresc sa candidez la functia de presedinte la Consiliul Judetean, chiar daca sanse nu prea am

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Daca ai fost invatat ca totul se rezuma la bani, normal ca acum afirmi tot felul de tampenii de genul ca nu ai banii dlui Turcanu. Cred ca ai destui la cat ai luat, asa ca sa lasam „formalitatile” astea la o parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *