Acţiune de 8 Martie a femeilor din PSD

8 MARTIE 2012 CORNI 031- Gheorghe Marcu imparte flori
Gheorghe Marcu impartind flori la Corni

Organizaţia Judeţeană de Femei a PSD Botoşani a sărbătorit ziua de 8 martie alături de cele peste 150 de femei  din cadrul organizaţiei PSD Corni. Social-democratele au oferit femeilor din Corni flori şi ciocolate.

„Am dorit cu tot respectul pe care îl purtăm acestor doamne, să  le facem o surpriză deosebită, să fim alături de ele şi să  le transmitem cele mai calde urări de sănătate, de înţelegere şi de fericire”, susţine Doina federovici, preşedinte OFPSD.    

La acţiune au participat şi preşedintele PSD, Gheorghe Marcu, Gheorghe Vîzdoagă, Mioara Jurgiu, Nuţica Anghelache – preşedinta OFSD Corni, dar şi candidatul USL la funcţia de primar al comunei Corni, Valerian Vărvăruc , împreuna cu echipa locală a PSD Corni.

Acţiuni similare au fost realizate de si de către Organizatiile de Femei PSD din   Dorohoi, Vîrfu Cimpului, Dângeni şi Ştefănesti.

3 thoughts on “Acţiune de 8 Martie a femeilor din PSD

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    In sfarsit are si USL-ul un candidat de valoare la Corni, asa oameni ne trebuie care nu au mai facut politica sa scapam de mafioti!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Era obligatoriu sa faceti ce au facut si cei din PDL, mi se pare total logic, avand in vedere faptul ca nu sunteti capabili de nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *