Flori confiscate şi florării închise de comisarii Gărzii Financiare

floriAmenzi şi flori confiscate de către comisarii Gărzii Financiare în urma unui control făcut săptămâna aceasta la comercianţii de flori din judeţ. Verificările au fost desfăşurate în colaborare cu Poliţia, atât la comercianţii en-gros, cât şi la comercianţii cu amănuntul. Corneliu Mihai, şeful Gărzii Financiare, a declarat că au fost 12 acţiuni de control şi aplicate un număr de 11 amenzi, în valoare de 19.600 lei.

În urma controlului, au fost dispuse şi confiscări, în valoare totală 7.700 lei, din care contravaloare flori 5.100 lei, iar confiscări reprezentând sume de 1600 lei. De asemenea, au fost dispuse un număr de trei suspendări de activitate la comercianţii cu amănuntul, care nu utilizat aparatul de marcat electronic fiscal. Suspendarea activităţii este pe trei luni„, a precizat Corneliu Mihai.

Comisarii Gărzii Financiare şi poliţiştii au dat amenzi pentru neutilizarea casei de marcat, pentru mărfuri fără documente de provenienţă. Ei au constatat şi plusuri în gestiune de mărfuri, respectiv flori, acestea fiind confiscate.

În această perioadă, mai ales în perioada 1-9 martie, cerinţa de flori este mare şi atunci fiecare agent economic tinde să introducă mărfuri fără documente legale de provenienţă pentru a realiza un profit ilicit mai mare„, a adăugat şeful Gărzii Financiare Botoşani.

One thought on “Flori confiscate şi florării închise de comisarii Gărzii Financiare

  1. sa le dea 1000 de amenzi,ca tot noi platim,un buchetel de flori vai de capul lor, 1o ron(100.000 lei ) in Piata Mica, evaziunea era in toi ,care mai de care cara cu portbagajul de flori …are dreptate Ungureanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *