Peticeala străzilor în municipiu începe de săptămâna viitoare

gropi in asfaltSăptămâna viitoare va începe acţiunea de plobare a gropilor care au apărut în urma zăpezii. Dacă temperaturile vor continua să fie scăzute se vor face plombări la rece.

Craterele care au apărut peste noapte pe carosabil duc în pragul disperării conducătorii auto. Deşi nu există reclamaţii înregistrate oficial la Primăria Botoşani, nemulţumirile şoferilor există şi de acest lucru sunt siguri şi reprezentanţii municipalităţii.

Nu ne-au venit nici reclamaţii, însă ştiu că este un diconfort pentru şoferi. În fiecare primăvară este aşa şi nu ai ce face, mai ales în condiţiile în care sunt peste 4 miliarde lei pe care le băgăm în fiecare an pentru a repara calea de rulare a maşinilor de lângă linia de tramvai şi în fiecare an asfaltul cedează„, a spus viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Până la sfârşitul acestei săptămâni se va decide care firmă se va ocupa de întreţinerea străzilor din municipiu, în condiţiile în care contractul cu firma Conrec a expirat. La licitaţie s-au înscris Tehnic Asist şi Conrec în asociere cu Transporturi Auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *