Florin Ghiorghiţă despre Portariuc: Mă aştept să fie peste nivelul lui Răzvan Rotaru

viceprimarul Florin Ghiorghita
viceprimarul Florin Ghiorghita

Primăria nu va amenda organizaţia judeţeană a PSD pentru mesh-ul care fusese postat pe faţada clădirii fără autorizaţie, mesh care ulterior a fost incendiat. Viceprimarul Florin Ghiorghiţă a declarat că scopul Primăriei nu este de a da amenzi, însă un candidat la primărie ar trebui să înţeleagă că prima dată trebuie să respecte legea. Ghiorghiţă a afirmat că are pretenţii mai mari de la candidatul USL la Primăria Botoşani, Ovidiu Portariuc şi se aşteaptă să fie peste nivelul liderului tinerilor din PSD, Răzvan Rotaru.

Dar, din câte se vede scade sub nivelul lui Răzvan Rotaru de multe ori sau se ia după capul lui„, a spus Ghiorghiţă.

Acesta a adăugat că Ovidiu Portariuc îşi doreşte să ajungă la cele 42% rezultate din sondajul prezentat de PSD, însă nu va atinge niciodată acest procent.

Dânsul candidează cu speranţa să şi câştige, dar domnul Flutur este un candidat super redutabil şi va fi foarte greu de învins. Din punctul meu de vedere, este cel mai bun produs politic şi mai ales administrativ pe care l-a avut Botoşaniul de la Revoluţie încoace. Şi toate astea se văd prin faptele făcute în oraş şi nu prin bodogăneală„, a mai spus Ghiorghiţă.

6 thoughts on “Florin Ghiorghiţă despre Portariuc: Mă aştept să fie peste nivelul lui Răzvan Rotaru

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Pe langa ca si`a pus „fotografia” ilegal, isi mai da si foc la ea, dand vina pe domnul Flutur ! sa le fie rusine !

  2. Iti pirzi scaunul prostanacule , stai in banca ta ca i mai bine , nu vezi ca Flutur nu zice nimic……invata ca ai sa stai acasa dupa alegeri ..

  3. Gheoghe stai acasa cuminte ca te manca PSD cand v a fi la putere. Nu fi jegodie cu baietii tineri…ei activeaza in sistem privat nu fura ca tine………….

  4. Foarte interesant! Deci, un imbecil da foc unui bener la sediul PSD,Primaria dispune de o politie locala pentru asigurarea ordinii si linistii publice care nu face nimic, iar Gheorghita ne informeaza prin presa ca Primaria nu va amenda PSD-ul.
    Mai Gheorghita, noi stiam ca materialele publicitare trebuie sa aiba acordul Primariei doar atunci cind este vorba despre spatiul public, nu atunci cind
    este plasat pe o cladire privata. Pe casa mea pot sa afisez orice vreau. Ia mai citeste reglementarile privind afisajul. Nu ne mai arunca prafuri in ochi, viceprimarule PDL!

  5. ….pai domnul Flutur de ce sa iasa, cand are catelusii lui pe care ii trimite la inaintare…el doar le spune ce are de facut !iar ei latra la public ..unul dintre ei e chiar Domnul GhiorGHITA, mai amintim pe domnul Buhaianu, si altii din partidul PDL-ului….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *