Bărbat dispărut de la domiciliu după ce a încasat ajutorul social de la Primăria Darabani

Dimitrie Iuliu Marcu-disparut domiciliu
Dimitrie Iuliu Marcu

Un bărbat de 43 de ani este căutat de poliţişti după ce a dispărut de la domiciliu. Dimitrie Iuliu Marcu este născut pe pe 21 iulie 1969, în oraşul Gura Humorului-Suceava şi locuieşte pe strada Stejarului nr.2 Darabani.

Motiv urmărire: În ziua de 20.02.2012, bărbatul a plecat de la domiciliu către Primăria orașului Darabani, pentru a depune unele documente necesare în  dosarul de acordare a dreptului de ajutor social și pentru a presta orele de muncă stabilite.  De la sediul Primăriei, a plecat în loc necunoscut şi nu a mai revenit la domiciliu până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1,65 m, greutate – cca. 60 kg, păr șaten închis, tuns scurt, ochi verzi;

 

Semne particulare: prezintă cicatrici la două degete de la piciorul drept, ca  urmare a unei intervenţii chirurgicale; îi lipsesc 3-4 dinți în partea din față a danturii.

Îmbrăcăminte la data dispariţiei: haină din fâș, de culoare bleumarin, pulover cu guler înalt, de culoare albastră, pantaloni din stofă de culoare neagră; pe cap purta o căciulă din blană de miel, de culoare gri (brumărie); încălțat cu ghete de culoare neagră, cu șireturi.

Alte detalii : La plecarea de la domiciliu, bărbatul avea asupra sa cartea de identitate şi o sumă de bani, încasată de la Primăria Darabani, cu titlu de ajutor pentru încălzirea locuinţei.

A mai plecat voluntar de la domiciliu, de mai multe ori, iar în perioada 12.07.2007 – 24.06.2008 a fost urmărit la nivel național, pentru dispariție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *