Suspecţi de săvârşirea unor infracţiuni de furt, identificaţi şi cercetaţi în stare de reţinere

Marţi, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Intervenţii Rapide şi cei din cadrul Poliției oraşului Ștefănești au organizat şi desfăşurat, pe raza de competență a Secției Rurale Ștefănești, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii furturilor din locuințe.

Cu acest prilej, poliţiştii au pus în executare doua mandate de arestare preventivă şi 3 mandate de aducere, au fost efectuate activităţi de cercetare cu privire la 6 persoane suspecte de săvârşirea unor fapte penale, cu descinderi la domiciliile acestora.

Astfel, a fost completat probatoriul administrat cu privire la activitatea infracţională a doi bărbaţi din comuna Durnești, sat Guranda, judeţul Botoșani, respectiv Costin Constantin V. de 39 ani și Dumitru P. de 38 ani, care, în noaptea de 4 spre 5 aprilie 2011, prin ruperea lacătelor și forțarea sistemelor de închidere au pătruns în locuința părții vătămate V. M. din comuna Trușești, judeţul Botoșani și au sustras mai multe bunuri, cauzând părţii vătămate un prejudiciu de 1.500 lei.

De asemenea, au fost administrate probe în alte cinci cauze penale privind furturi din locuințe, în care cei doi sunt cercetați.

Astăzi, 7 martie, suspecţiivor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *