Deţinuţii din Penitenciarul Botoşani vor cânta pentru bătrânii de la Leorda

public la Caminul din LeordaÎn data de 8 martie, formaţia instrumental – vocală Jail Project a persoanelor private de libertate din Penitenciarul Botoşani va susţine un program muzical la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Leorda.

Rezultat al unui parteneriat încheiat între Penitenciarul Botoşani şi Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Leorda, activitatea este ocazionată de sărbătorile specifice luniimartie.Prin susţinerea programului muzical, membrii formaţieidoresc să aducă un zâmbet şi un moment de voie bună, la început de primăvară, persoanelor aflate în centrul de îngrijire.

În plus, valorizarea experienţelor pozitive de întrajutorare, a aptitudinilor creative a persoanelor private de libertate contribuie la promovarea unor comportamente prosociale şi încurajarea eforturilor de reinserţie socială.

Însemn de preţuire, participanţii vor oferi gazdelormărţişoare realizate în cadrul atelierului ocupaţional de către persoanele custodiate în unitatea de deţinere, se precizează într-un comunicat al Penitenciarului Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *