Minivacanţă de 1 Mai la Nessebar cu doar 109 euro, la 5 stele

chriss turismAgenţia de turism Chriss Turism Botoşani vă recomandă o minivacanţă de 1 Mai în Nessebar. Este un loc superb. Orasul vechi cu cladirile considerate monumente si intrate in patrimoniul UNESCO ce strajuiesc de sus marea, stradutele pavate ce serpuiesc printre case cu mii de flori la ferestre si multe restaurante cu terase pe tarmul inalt al peninsulei. Este o destinatie apropiata si foarte accesibila pe care trebuie neaparat sa o vizitati macar o data-n viata!
Oferta: 109 euro/persoana/sejur. Tariful include:
• 3 nopti cazare la hotel 5*
• all inclusive

Perioada de calatorie:
29 aprilie – 2 mai

HOTEL SOL NESSEBAR PALACE 5*
Hotel Sol Nessebar Palace face parte din complexul hotelier ce cuprinde 3 hoteluri: Sol Bay, Sol Mare si Sol Nessebar Palace. Complexul hotelier se afla intr-o zona plina de verdeata chiar langa plaja cu nisip alb si fin si ofera locatia perfecta pentru o vacanta de vara intr-un complex hotelier modern si luxurios. Acesta ofera o plaja minunata, o gama larga de sporturi nautice si nu numai, mancare excelenta si tratamente tip Spa intr-un mediu relaxat si orientat catre servicii de inalta calitate. Orasul istoric Nessebar, un loc unic si pitoresc, inzestrat atat de natura cat si de istorie, se afla la doar cateva minute distanta ( 2-3 km). Acesta ofera situri istorice, galerii de arta si oportunitati de shopping. Hotelul Sol Nessebar Palace dispune de 236 camere duble, 60 camere intercomunicante, 33 junior suites si 8 apartamente de lux. Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV cablu, balcoane, telefon in camera si in baie, aer conditionat, safe in camera, uscator de par, minibar, cada si cabina de dus. Exista si camere pentru persoane cu dizabilitati.

Nessebarul vechi este o peninsula legata printr-o sosea de orasul nou. Cum ati pasit aici va indragostiti pe loc de peisaj si de atmosfera. Exista porturi pentru mici ambarcatiuni de agrement si de pescuit, gasiti case din secolele trecute foarte bine conservate si foarte frumoase, din care multe s-au transformat in restaurante intime cu specialitati pescaresti delicioase si nu numai. Bucataria bulgaresca este foarte gustoasa! Majoritatea restaurantelor au terase de unde puteti admira litoralul bulgaresc de la Elenite pana dincolo de Nessebar.

CHRISS TURISM SRL
Romaniuc Cristina: 0740.609.702
Cojocariu Georgiana Corina: 0746.645.980
Tel/ Fax: 0231.511150
www.chrissturism.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *