Schimb de cadre între Poliţia de Frontieră şi Poliţie

politistServiciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani a făcut, în urma desfiinţării Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, un schimb de cadre cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Astfel 16 poliţişti de frontieră pleacă din sistemul în care au activat până acum şi vor lucra la Poliţie. Marţi, cei opt ofiţeri şi cei opt agenţi au făcut primul mas spre Inspectoratul de Poliţie. Ei au purtat prima discuţie cu privire la posturile pe care le vor ocupa începând, cel mai probabil, din 15 martie.

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, comisarul şef Viorel Şerbănoiu, susţine că posturile pe care vor fi angajaţi ofiţerii şi agenţii preluaţi de la Poliţia de Frontieră vor fi definitivate miercuri.

Noua schimă de personal urmează a fi trimisă, tot miercuri, către Inspectoratul General al Poliţiei Române, urmând să intre în vigoare imediat după ce va fi aprobat, cel mai probabil începând cu jumătatea lunii martie.

3 thoughts on “Schimb de cadre între Poliţia de Frontieră şi Poliţie

  1. Bună mişcare şi foarte inteligentă.Deci cei luaţi de pe stradă cu studii de 8-10 clase,completate ulterior la urgenţă,ca să nu fie ejectaţi din sistem,adică vajnicii frontierişti,agricultori la origine,ajung la poliţie…(e un mare progres pentru toţi şi pentru instituţia poliţiei),în timp ce absolvenţii cu studii la zi nu sunt angajaţi….curat murdar!

  2. pai nu e murdar de loc,o sa-i invete si pe cei de la politie cum se ia spaga in mod eficient,cum pot sa dispara probe(4500 pachete de tigari) fara ca nimeni sa fie dat afarasi alte,si alte chestii uluitoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *