Haos la internări în Spitalul Judeţean

internari Spitalul JudeteanZeci de oameni s-au călcat, luni, în picioare la internări în Spitalul Judeţean. Coada s-a întins pe câţiva metri, iar oamenii au venit să prindă rând de la ora 6-7 dimineaţa. Aceştia şi-au exprimat nemulţumirea că, bolnavi fiind, au fost nevoiţi să stea peste două ore la rând şi asta pentru că a funbcţionat doar un ghişeu la internări.

Este bătaie de joc din bolnavi. Am venit de la Vorona de dimineaţă şi uitaţi câtă lume este. Sunt bolnavă şi am mai bine de o oră de când stau la rând. M-am grăbit şi am luat o maşină ca să stau aici la coadă„, a declarat un pacient.

Este un singur ghişeu deschis pentru atâţia oameni. Nu se poate aşa ceva. Îşi bat joc de bolnavi. Cade lumea jos„, a mai spus un pacient.

internari Spitalul JudeteanReprezentanţii Spitalului Judeţean spun că astfel de aglomerări apar doar lunea, nu şi în cursul săptămânii. Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judeţean, a declarat că datorită avalanşei de pacienţi, luni, a mai fost deschis încă un ghişeu.

Lunea, adresabilitatea este mai mare, faţă de celelalte zile. Dacă ar fi în cursul săptămânii la fel, mi-aş pune un semn de întrebare. Din cini luni de zile, trei zile de luni sunt mai aglomerate”, a spus Mimor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *