Cercetările în cazul mitei la Şcoala Postliceală Sanitară, finalizate. Eleva care a adunat banii va fi trimisă în judecată

Aurel Simion, prim-procuror Parchetul de pe linga Tribunalul Botosani
Aurel Simion, prim-procuror Parchetul de pe linga Tribunalul Botosani

Ancheta în cazul mitei la Şcoala Postliceala Sanitară „Vasile Alecsandri” a fost finalizată, a anunţat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Aurel Simion. Cecetările au început în urmă cu doi ani, când o viitoare asistentă medicală, elevă în an terminal, a strând bani de la mai mulţi colegi, pentru a le da atenţii profesorilor înainte de examene. Femeia se face vinovată de trafic de influenţă.

Cercetările sunt finalizate şi urmează trimiterea în judecată a Marianei Rusu, cea care a adunat bani. A strâns 105 milioane lei vechi, iar banii nu a maqi apucat să fie daţi profesorilor din comisie„, a spus Aurel Simion.

Cei peste peste 10.000 de lei au fost strânşi de colegii de clasă pentru a-i îmbuna pe profesori şi să îi lase să copieze la examenul final. Tânăra a fost denunţată de unul dintre colegii care au refuzat sa dea mită. Femeia a fost prinsă în flagrant. Evenimentul a avut loc în 2010.

One thought on “Cercetările în cazul mitei la Şcoala Postliceală Sanitară, finalizate. Eleva care a adunat banii va fi trimisă în judecată

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    sa-i fie rusine.amterminat scoala postliceala sanitara la grupul scolar sanitar,la stat in 99.am dat examen in mod legal si cand a fost sa-mi gasesc post eram „intrecuta” de cei ce au terminat la privat.ma bucur ca a fost descoperita.felicitari colegului de clasa onest si spor la invatat,ca se poate si cinstit sa treci un examen.ar trebui sa se gandeasca cei ce termina o scoala cu ajutorul banilor ca la locul de munca ,cand faci o tehnica ce pune in pericol viata omului ajungi la inchisoare.aviz amatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *