Personalul medical preluat de la cele trei spitale va primi spor pentru „urgenţe”

cadre medicalePersonalul medical de la cele trei spitale comasate va avea un salariu mai mare şi asta din cauza sporului de 5% pe care îl va primi pentru încadrarea într-un spital de urgenţă. Cel puţin asta susţin reprezentanţii Spitalului Judeţean, care spun că salariul de încadrare al personalului medical de la Spitalul de Copii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie va fi acelaşi plus un spor de 5%. Deocamdată, nu vor fi acordate tichete de masă.

Un medic specialist oftalmolog de la Spitalul Judeţean cu unul de la Pediatrie are aceeaşi grilă la salarizare. Drepturile vor fi la fel, sporurile absolut la fel ca cele de la Spitalul Judeţean, care are personalitate juridică. Un calcul vom avea exact luna viitoare, la noua salarizare. Pe moment nu se vor da tichete„, a spus Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judeţean.

Potrivit noii organigrame, Spitalul Judeţean va avea 2.200 de angajaţi şi1538 de paturi şi 89 paturi de zi. Un medic va lucra la 12 paturi, iar un asistent la zece paturi, adică personalul medical va avea în subordine mai puţini pacienţi faţă de până acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *