Organizaţia de tineret a PDL Botoşani: Este o glumă penibilă sondajul prezentat de PSD

Presedintele organizatiei de tineret a PDL, Gabriel Alecsandru
Gabriel Alecsandru, preşedintele OT a PDL Botoşani

Organizatia de tineret a PDL Botosani a luat cunostinta cu surprindere si amuzament de extraordinarul sondaj publicat astazi (5 martie 2012) de organizatia locala a PSD, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Tinerii democrat liberali botosaneni considera cel putin exagerate cifrele lansate de PSD dintr-un asa zis sondaj in care tanarul Portariuc are 42% fata de 49% cat spun ei ca ar avea primarul Catalin Flutur. Este o gluma penibila acest sondaj. Pesedistii se fac de ras in fata botosanenilor! Probabil ca acest procent este efectul magic al autoincendierii bannerului cu Portariuc! Ma gandesc ca daca PSD isi mai da foc la inca un banner, Portariuc o sa ajunga la 70% in urmatorul sondaj!” a afirmat Gabriel Alecsandru, presedintele organizatiei de tineret a PDL Botosani.

Organizatia de tineret a PDL Botosani tine sa ii reaminteasca tanarului pesedist faptul ca manipularile ordinare cu pseudo-sondaje trucate este o tehnica rasuflata de campanie electorala. PSD dovedeste din nou (si o va mai face!) ca nu are pic de respect fata de botosaneni. Ne considera pe toti incapabili sa sesizam manipulari de doi lei cu sondaje trucate. Portariuc stie foarte bine cat de jos este in sondaje si nu reuseste decat sa se faca mai tare de ras!” a completat presedintele OT a PDL, Gabriel Alecsandru.

De altfel, tinerii democrat liberali din Botosani il considera pe candidatul PSD un tanar politician care nu intelege etapele evolutiei politice.”

10 thoughts on “Organizaţia de tineret a PDL Botoşani: Este o glumă penibilă sondajul prezentat de PSD

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cata dreptate ai, Gabi. Oricum cred ca majoritatea ne-am dat seama de artificiul pe care l-au facut cei din PSD pentru a atrage atentia, si anume sa-si dea singuri foc la banner. Ne iau de prosti, dar nu suntem chiar asa.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Foarte mare dreptate are… e firesc si logic, ca Pontariuc sa nu aiba prea multe voturi! o manipulare a societatii, unde vom avea doar de pierdut daca ne vom baza pe ei !

  3. Domnul Gabriel Alecsandru are dreptate. Nu cred ca acest Ovidiu Portariuc are cum sa fie peste Catalin Flutur. Lumea a vazut cat este de capabil actualul primar si de aceea noi cetatenii avem incredere in el si probabil va fi primar in continuare.

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      In numele caror cetateni vorbesti ? Te erijezi in purtatorul de cuvant al pdl-ilor ? Sa dispara ciuma portocalie !!!

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Atata timp cat lumea nu e oarba si vede tot ce a facut dl Flutur nu numai pentru oras, dar si pentru judet, normal ca va ramane tot el la conducere.

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Un mare adevar, e imposibil ca Pontariuc sa fie peste Domnul Flutur, oricum votul adevarat o sa iasa, dar problema e ca noi cetatenii sa nu ne lasam manipulati !

  6. ce domn ma? care domn Gabriel Alecsandru?? ala e domn? asa numesti hotii si incompetentii? este el mare politician! ce a realizat mascariciul asta pentru tinerii din bt? e marioneta lui flutur! vai de capul lui!

  7. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nu e vorba despre niciun „sacalism”, Eminescu! E doar faptul ca dl Flutur a schimbat multe in bine in orasul Botosani si s-a implicat si la nivel judetean in multe proiecte pe care le-a finalizat cu succes, asa ca sa nu fim orbi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *