Prins la volanul unui Chrysler, deşi avea permisul suspendat

politie frontieraÎn urma unei acţiuni specifice desfăşurate de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Dorohoi, un cetăţean român s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, deşi avea permisul de conducere suspendat.

 În data de 3 martie, în jurul orelor 13.30, un echipaj format din poliţişti de frontieră de la SPF Dorohoi a oprit în trafic, pentru control, în localitatea de frontieră Cristineşti, un autoturism marca Chrysler, condus de cetăţeanul român Ştefan I., în vârstă de 28 de ani.

Tânărul nu a putut prezenta permisul de conducere, iar în urma verificărilor s-a constatat că permisul persoanei este suspendat din data de 27 decembrie 2011, acesta fiind implicat într-un accident rutier.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele lui Ştefan I. lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *