Paşaport fals cumpărat cu 1000 de euro

imigranti pasaportPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au depistat, în cursul zilei de ieri, un cetăţean moldovean care s-a legitimat cu un paşaport lituanian fals. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru trecere ilegală a frontierei de stat şi uz de fals.

 În data de 04 martie, în jurul orelor 08.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, s-a prezentat o persoană de sex masculin, care la controlul de frontieră a prezentat un paşaport lituanian, pe numele V.G.

În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul în cauză are fila informatizată falsificată.

Bărbatul a declarat poliţiştilor de frontieră că în realitate este cetăţean moldovean, se numeşte V. F. şi a cumpărat paşaportul contra sumei de 1000 de euro, deoarece şi-a pierdut documentele personale. Pe numele cetăţeanului moldovean, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat şi uz de fals.

 Conform procedurilor legale în vigoare bărbatul a fost predat Biroului Român de Imigrări Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *