Flutur- 49%, Portariuc- 42%, potrivit unui sondaj realizat de Agenţia de Rating Politic

Sondaj ARP Primaria BotosaniCandidatul PDL la Primăria municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, ar obţine 49% din voturile electoratului, în timp ce reprezentantul Uniunii Social Liberale, Ovidiu Portariuc, ar fi votat de 42% dintre alegători, relevă un studiu realizat de Agenţia de Rating Politic la comanda candidatului USL, Ovidiu Portariuc. 

În sondaj au mai fost introduşi reprezentanţii PRM, UNPR şi PP-CD, Ştefan Baban, Liviu Câmpanu şi, respectiv, Marius Cristescu, care au fost creditaţi cu şanse infime (1,5%, 1% şi, respectiv 5,9%).

sondaj ARP consiliul localÎn ceea ce priveşte opţiunile pentru Consiliul Local, USL este peste candidatul propriu la Primărie. Uniunea ar obtine 58,6% din voturi, iar PDL 19,8%. PP-CD ar obţine 11,2%.

Restul partidelor, PER, PRM, UNPR, PNG, PV sau UDMR au sub 3% din voturi.

Măsurătorile au fost făcute, prin interviuri telefonice, în perioada 20-23 februarie 2012, pe un eşantion de 800 de persoane cu vârsta peste 18 ani reprezentativ pentru locuitorii din Botoşani.

Rezultatele sunt calculate pentru cei care spun că sigur vor merge la vot, la o prezenţă estimată de 59%.

43 thoughts on “Flutur- 49%, Portariuc- 42%, potrivit unui sondaj realizat de Agenţia de Rating Politic

  1. Portariuc va castiga cu siguranta!Abia a inceput campania!In 3 luni va ajunge la 55-60%!Schimbarea ajunge si la Botosani in sfarsit!

  2. Flutur e in cadere libera!De la 60% a ajuns la 49% in cateva luni de cand a fost anuntat Portariuc ca si candidat!Portariuc a redresat scorul USL care in cazul cu Oprisanu candidat era pe la 25-30%!USL si Portariuc sunt in crestere la Botosani si asta o stie si PDL si Flutur de asta va urma o perioda interesanta in Botosani!

  3. Dupa cum era de asteptat lumea incepe sa se conviga ca PDL-ul nu mai merita increderea. Portariuc va castiga primaria pana la urma !

  4. Hai sa fim seriosi. Portariuc nu are cum sa-l bata pe Flutur nici in cele mai frumoase vise ale lui. Pai se compara ce a facut Flutur pentru Botosani cu ce au facut toti pesedintii dupa ’90 ?

  5. Va fi inghesuiala mare… Oricum, e clar, portocaliii isi fac bagajele. AH, CACALORUL, VAI, NOVA APASERV!

  6. Incredibil dar adevarat, acum chiar cred in Ovidiu Portariuc, cred in puterea sa de a schimba ceva in acest oras…se poate!!! Un tanar pentru miile de tineri fara viitor!!!

  7. Dupa cum am vazut pe botosaninews.ro astazi doamna Mia Flutur isi serbeaza ziua de nastere. Acest sondaj nu e un cadou prea frumos. Ce pacat.

  8. CINE ESTE ACEST PORTARIUC ? NU AM AUZIT DE EL. NU ARE NICI UN ARGUMENT IN FATA ACTUALULUI PRIMAR. FLUTUR A DEMONSTRAT CA MERITA, NU SE VEDE CUM ARATA ORASUL ACUM SI CUM ARATA INAINTE ????? LA PLANTE MODIFICATE GENETIC CU PORTARIUC!!
    BOTOSANIUL ARE PRIMAR!!!!
    FELICITARI DOMNULE FLUTUR!!!

  9. Is foarte convins ca portariuc nu are cum sa castige primaria Botosaniului, pt ca Flutur a transformat orasul asta si sunt sigur ca o va face in continuare fara nici un fel de indoiala. In schimb portariuc(copilu strazii) si turcanu(oierul sef) au fost in stare sa-si dea foc singuri la mash-ul cu copilu strazii, de aici ne dam seama ca is doar niste nenorociti si nau nici o treaba cu politica. JOS USL!!!!!!!!

  10. Ce este aceasta agentie de rating politic ? Probabil este o agentie de sondare a opiniei publice formata in laboratoarele PSD-ului. Pai cum poate Portariuc sa se compare cu FLUTUR ? Pai tot Botosaniul il iubeste pe FLUTUR pentru ce a facut in oras. Pai cate proiecte pe fonduri europene a accesat FLUTUR si cati bani a adus el in orasul asta se mai poate compara cineva cu el ? Aceasta este o manipulare crasa. Veti vedea la vot cu FLUTUR va castiga cu 80%. Cam atat are el in sondajele reale.

  11. Ha ha ha !!! Asta cred ca este bancul zilei. O comedie mai mare nici ca se putea sa ne dispuna de luni ! Poatariuc 40% ? In basmele cu zane fermecate cred… Povesti de adormit copiii.

  12. In sfarsit Botosaniul are motive sa iasa la vot, are motive reale sa creada in schimbare!si aceasta schimbare va veni odata cu acest om, Ovidiu Portariuc!!!succes Ovidiu suntem alatrui de tine!!!!

  13. Se pare ca USL are probleme cu candidatul si trebuie sa-l incurajeze.Daca USL nu ar maslui sondajele, candidatul nu si-ar mai deschide punga sa cheltuie in campanie.Va spun eu ,sondajul arata 77 la 23 pentru Primarul Flutur.

  14. Sondaj facut pe picioare in sediul PSD-ului. Cu o agentie de sondare fantoma fabricata acum inainte de alegeri. Portariuc mai mult de 8 – 9 % nu are cum sa aiba.

    1. Fratilor, pd-l pregateste cea mai murdara campanile din cate au existat. Cu ajutorul catorva pupatori pe la dosurile lor, portocaliii se pregatesc sa arunce cu rahat in toti. Dupa principiul ori esti cu ei, ori esti distrus. Atat mai pot face, sa murdareasca. Oricum, nu-i mai crede nimeni.

  15. INTERESANT , DOMNUL PORTARIUC ISI FURA SINGUR CACIULA SI SE DA BAROSAN. SONDAJUL A FOST RELIZAT IN BAZA NR. DE TELEFON CE AU FOST STRANSE LA EVENIMENTELE (TOMBOLE )REALIZATE DE PSD SI PNL , DECI MAI TOTI CEI SONDATI AU FOST USL SI BINEANTELES REZULTATUL SONDAJULUI NU POATE FI ALTUL.
    LA MINE IN FAMILIE AM FOST SUNAT SI EU SI CEILALTI MEMBRII INTRUCAT NE-A RUGAT TURCANU SA VENIM LA POPAUTI CU ANIMALELE DIN GOSPODARIE SI AM COMPLETAT PT. O TOMBOLA CU NR. DE TEL. AM FOST SUNATI , AM ZIS CA MERGEM CU EI DAR IN RELITATE NU ARE NICI UN VOT DE LA NOI . DACA ASA CONSIDERA TOTI CEI SONDATI VAI SI AMAR DE STEAUA LUI OVIDIU PORTARIUC

  16. Relaxati-va baieti!Reactia voastra este cunoscuta in domeniul de specialitate ca „negarea realitatii”!Flutur este deja istorie!Oamenii care si-au pus sperante intr-un om care s-a indepartat de ei si a facut pactul cu „Mafia”,s-au trezit acum la realitate!Flutur a inceput bine dar a terminat prost din cauza lui pentru a facut compromisuri prea mari!In perioada urmatoare vor iesi la suprafata lucruri incredibile legate de administratia botosaneana din ultimii 8 ani!Puneti-va centurile!Urmeaza o perioada tulbure!

  17. Mai ,,PORTARIUC” dute si mana oile ciobanului sef ,,domnu carnat cu mustar, te si vezi primar ..HAI DA CU FLIT

  18. Agentie de rating politic ? Probabil este o agentie de sondare a opiniei publice formata in laboratoarele PSD-ului. Portariuc sa se compare cu FLUTUR ? Pai tot Botosaniul il iubeste pe FLUTUR pentru ce a facut in oras.

  19. Portocaliii au transformat minciuna si defaimarea in politica de stat. Oriunde in lume acest lucru ar fi pedepsit. In tara lui Voda Baselu ai voie sa faci orice daca esti pupincurist portocaliu.

  20. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    sondajul este facut printre membrii PSD. nici ei nu sunt foarte convinsi de portariuc, dar inca mai spera ca macar intre ei sa castige portariuc. parca vad ca iar marcu, rotaru si cu portariuc isi pun papioane rosii la tartita, se pozeaza si apoi plang in pumni.

  21. Portocaliilor ce-l laudati pe Flutur, spuneti botosanenilor cati ani este datoare municipalitatea la banci pentru cele doua strazi si trotuare care
    s-au stricat deja. Poate ….. vreo 30-35 ani. Impreuna cu noi toti, veti plati si voi aceste imprumuturi facute pentru hotii prin taxe si impozite tot mai mari.Asa ca tropaiti fericiti fiindca cei care ne-au indatorat sa poata fura sigur vor imparti cu voi.

  22. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ce sa castige Portariuc, ca alegerile sigur nu. Cine sa voteze un mincinos si un corupt? Poate cineva la fel ca el sau un naiv care nu il vede.

  23. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Sunt ce aceeasi parere cu cei care sustin faptul ca Pontariuc nu are cum sa aiba mai mult de 10%, chiar nu are cum sa aiba … asa ca totul e masluit cum a fost si „joaca cu focul”

  24. Oameni buni, nu va faceti iluzii aiurea. Acest Portariuc nu are cum sa-l bata pe domnul Flutur. S-a vazut foarte clar cate lucruri bune a facut Catalin Flutur pentru orasul nostru si lumea are incredere in el.

  25. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nu stiu cum puteti visa atat de mult ! din punctul meu de vedere domnul Flutur va castiga fara probleme, de ce?! pentru ca e omul potrivit pentru noi !

  26. 49%????? Exagerati ca de obicei. Poate 9% cu tot cu voturile membrilor de partid, pensionarilor de la revelion, cei cu gratuitate la maxi-taxi, si vreo 2% cu ajutorul afaceristilor care nu au simtit criza stand prin preajma.

  27. MARE ATENTIE ! Acest sondaj s-ar putea sa fie o mare capcana!!! Da! Este adevarat ca Flutur a facut ceva ptr Botosani, dar cu ce sacrificii??? Foarte putini stiu ca prea putini bani au venit din proiecte sau de la bugetul de stat, iar restul au fost imprumutati din banci. Tot noi, contribuabilii si cetatenii acestei urbe, vom trebui sa-i dam inapoi …cu mult mai multi! Unde mai pui ca preturile executiilor diverselor lucrari au fost mult mai mari ptr ca au trebuit ”oferite” comisioane. Portariuc nu este inca un nume, dar cred in el pentru ca este tanar si stie ce inseamna munca. Oricum meritam o schimbare….!!!!!!!!!!!

  28. Saracutii postaci PDL-isti stau mai prost cu logica cand vorbesc de bannerul ars!Daca ar fi fost atenti ar fi citit ca sondajul s-a incheiat cu 3-4 zile inainte de incendierea bannerului !Oare cat are acum Portariuc dupa ce lumea a vazut cum se comporta PDL-istii care nu suporta concurenta?

  29. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Sunt sigura ca sondajul e mult mai in favoarea dlui Flutur in realitate. Nu stiu cine a raspuns pozitiv la votul pentru Portariuc avand in vedere modul in care acesta a atras atentia asupra lui, dand foc bannerului.

  30. Se vede de la capatul pamantului ca USL-ul a realizat sondaj.Aveti si c… rosu ca la maimuta.Realitatea este ca oamenii vor dori schimbare dar sigur nu va fi nici USL nu mai vorbesc de PDL.Cine sa mai voteze cu voi,doar cei 140 scutiti de taxe si impozite (daca cititi lista va cruciti cine poate beneficia),pe amaratii de pensionari ar fi bine sa nu mizati .USL nu a schimbat nimic in municipiul asta si acum vor iarasi la putere.PDL-ul a inceput acea burduriada cu preturi numai de ei stiute care a indatorat primaria si implicit populatia municipiului cu sume care ar trebui sa umple ziarele de scandal.Modern calor in urma cu putin timp promite ca nu se va scumpi incalzirea,iar ei deja incep sa-si faca calcule de majorare.Atunci eu votantul de rand intreb ,de ce sau schimbat conductele din tot orasul?.Oare traiesc mai bine si nu stiu????.

  31. Acest sondaj a fost facut de Agentia de Rating Politic condusa de Cristian Andrei, care in luna noiembrie 2011 a recunoscut ca a incheiat un contract cu PNL (PNL=USL). Astfel, as putea sa-l iau in seama? Unii ar spune ca da, dar am observat ca intervalul pe zile este de luni pana joi (20-23 februarie) si, presupunand ca au sunat in timpul zilei au dat peste persoane fara loc de munca (pensionari si someri, …studentii sunt plecati), deci peste „18 ani” poate insemna peste 45, 50, 60 de ani, iar 59% din 800 insemna 472 de persoane care au raspuns ca merg la vot, deci esantionul de lucru a fost 472 de respondenti, deci marja de eroare este imensa.
    Nu sunt amator de politica, nu ma intereseaza, dar imi amintesc ca acum cativa ani PSD-ul cu Contac era creditat cu 60-70%, acesta nu si-a continuat campania, iar in ultima zi de campanie cand sau facut publice sondajele reale, „saracu” Contac o iesit in strada cu steaguri de campanie…dar a fost prea tarziu…….asa ca eu nu dau doi bani pe sondaje

  32. atentie pdl, nu va luati nasul lapurtare. ultimele sondaje efectuate de institute de renume si neplatite de partide, arata astfel:
    – flutur : 27 %, 24 %, 23 %, 18 %, 16%, 19 % si acum 21 %
    -portariuc : 16%, 19%, 21%, 24%, 26 % , 37% si acum 43%
    -altii – nesemnificativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *