Zeci de posturi vacante la Primăria Botoşani şi instituţiile subordonate

Deficit de personal la Primăria Botoşani şi instituţiile din subordine. Potrivit planului de ocupare a funcţiilor publice pe 2012, în Aparatul de specialitate al Primarului sunt neocupate nu mai puţin de 24 de posturi. Dintr-un total de 167 funcţii publice, la această dată sunt ocupate doar 143.

Şi la Serviciul Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor nu sunt ocupate în totalitate toate posturile. Din totalul de 22 funcţii publice, 18 sunt ocupate şi patru vacante.

La Poliţia Locală, la această dată dintr-un total de 105 funcţii publice, 98 sunt ocupate, iar şapte sunt vacante.

2 thoughts on “Zeci de posturi vacante la Primăria Botoşani şi instituţiile subordonate

  1. OK ! Vacante vacante, dar de ce nu sint declarate la ANOFM Botosani ? Parca asa spune legea, nu ? Nu de alta dar Botosaniul sta destul de rau la capitolul somaj. Cel real, evident. Nu cel declarat de INS.
    Astept raspuns in termen legal

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      Denumirea de post vacant in administratie – nu coincide cu un post care poate fi ocupat in orice moment. Pentru a se scoate la concurs un post respectiva administratie trebuie sa dispuna de un buget , etc…., sfatul meu ca daca tot sunteti somer si vreti o cariera in administratie, incepeti sa cititi din legile administratiei publice, ca sigur le ve ti avea la concurs- bibliografie, si ve ti intelege …..succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *