Senatorul Dan Humelnicu: Guvernul are în intenţie reducerea CAS în primăvară

senatorul Dan Humelnicu
senatorul Dan Humelnicu

Contribuţia de asigurări sociale ar putea fi redusă anul acesta. Senatorul Dan Humelnicu a declarat că Guvernul are în intenţie reducerea CAS, măsura venind în sprijinul angajatorilor, dar şi angajaţilor. El spune că, potrivit prognozelor, reducerea ar putea să fie între 1,2-1,5%.

Asta va însemna mai mulţi bani în bugetul salariaţilor, indiferent că sunt salariaţi la stat sau la privat, dar şi o măsură activă în sprijinul mediului de afaceri, atât de încercat în perioada de criză a ultimilor trei ani. Sunt doar prognoze că reducere va fi de 1,2-1,5%, dar nu pot să spun că cifra este bătută în cuie. Este cu siguranţă o măsură pe care o va avea în vedere Guvernul în această primăvară. În momentul de faţă este în analiză, iar în momentul în care avem concluziile studiului putem vorbi şi de o cifră exactă„, a mai spus Humelnicu.

3 thoughts on “Senatorul Dan Humelnicu: Guvernul are în intenţie reducerea CAS în primăvară

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      adica in limbajul ciumpalacilor, guvernul si clica se imbogateste si prostimea sa fie intelegatoare. meriti strins de gat idiotule!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Guvernul a fost ales bine, iar acest lucru este demonstrat prin toate schimbarile care au avut si vor avea loc, in Romania. Bravo lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *