Produsele alimentare eco, sub lupa comisarilor de la Protecţia Consumatorului

produse ecoComisarii de la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului Botoşani au demarat un control prin supermarketurile locale la produselor alimentare ecologice. Controlul a fost unul tematic, iar comisarii au verificat modul de comercializare şi etichetare a produselor autohtone, fără conservanţi şi E-uri. În urma controalelor, comisarii au aplicat doar avertismente.

În zona noastră, preponderent sunt produsele ecologice de la Dorna: unt şi lapte. Aceste produse sunt mai puţin accesibile pentru majoritatea consumatorilor, dat fiind faptul că sunt puţin mai scumpe. Nu au fost deficienţe majore, ci doar s-a constatat că aceste produse se aflau expuse în rafturi printre celelalte mărfuri şi am atras atenţia reprezentanţilor unităţilor să facă raioane speciale pentru produsele ecologice„, a declarat Alexandru Zarug, directorul OPC.

One thought on “Produsele alimentare eco, sub lupa comisarilor de la Protecţia Consumatorului

  1. …asta-i treaba de sergent major , ce fac impotentii astia… Asta-i activitate, sa mergi sa belesti ochii , ca la poarta noua, ca sa vezi unde-s puse produsele..??? Asta-i vizita pentru spaguiala…. Care a fost eficienta..?? de ce nu controleaza c ontinutul de e-uri, nerespectarea retetARULUI la produsele din carne, la cele de cofetarie-patiserie, la produsele cu denumire comerciala apropiata de cele de origine,bauturile alcoolice falsificate etc..Zzzzzzzz??? Aloooo d-le ZALUD…!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *