Ministrul Administraţiei şi Internelor, însoţit la Botoşani de două botoşănence

Ministrul de Interne Gabriel Berca, însoţit de Irina Alexe şi Raluca Heleşteanu
Ministrul de Interne Gabriel Berca, însoţit de Irina Alexe şi Raluca Heleşteanu

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a venit la Botoşani însoţit de două botoşănence. Este vorba de Irina Alexe, chestor de poliţie, şef Departament Relaţia cu Parlamentul şi Raluca Heleşteanu, şefa de cabinet a ministrului.

Irina Alexe s-a născut la Săveni, pe 19 martie 1974.  A terminat Liceul Sanitar, după care a absolvit Academia de Poliţie. A urmat mai multe cursuri postuniversitare, dar şi Programul de formare specializată categoria înalţi funcţionari publici. A fost secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, secretar general al Ministerului Dezvoltării.

Irina Alexe si Gabriel Berca
Irina Alexe si Gabriel Berca

Cealaltă botoşăneancă care l-a însoţit pe ministrul Administraţiei şi Internelor la Botoşani este Raluca Heleşteanu. Aceasta este consilierul ministrului Gabriel Berca.

De altfel, la întâlnirea pe care ministrul a avut-o cu presa, prefectul Cristian Roman a ţinut să amintească faptul că cele două persoane care îl însoţesc pe Gabriel Berca sunt din Botoşani.

Alături de noi este un alt botoşănean cu care ne mândrim. Este vorba de doamna chestor Irina Alexe, fosta mea colegă din minister, actuala colegă şi un profesionist desăvârşit. Dumneaei este jurist de profesie şi ne-a ajutat întotdeauna judeţul„, a spus prefectul Cristian Roman.

De asemenea, în vizita la Botoşani, ministrul MAI a fost însoţit şi de Mihai Darie, consilier al ministrului şi consilier judeţean al PSD.

One thought on “Ministrul Administraţiei şi Internelor, însoţit la Botoşani de două botoşănence

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *