Dumitru Codreanu, supărat pe colegii de partid: Nu voi plecat din partid la interesul unora sau altora din colegii mei

Dumitru Codreanu
Dumitru Codreanu

PRM-istul Dumitru Codreanu şi-a criticat în cadrul unei conferinţe de presă colegii din partid, după ce a auzit că aceştia s-ar fi îndoit de loialitatea sa faţă de PRM şi s-au interesat dacă s-a înscris în Partidul Poporului. Acesta a precizat că, chiar şi în condiţiile în care nu deţine o funcţie în partid nu va migra către altă formaţiune politică.

Se pare că nu ne lăsăm noi înşine în pace, în condiţile în care unii dintre colegii de la PRM, de aici, având o oarecare funcţie, se interesează la PPDD dacă < Codreanu este la voi, a cochetat cu voi>. Am afirmat şi voi afirma, că nu plec din PRM cu una, cu două. Chiar dacă am fost dat afară din preşedinte, mi-am cerut, conform statutului, permisiunea să rămân în continuare în partid. Ce se va întâmpla cu mine în continuare nu ştiu, dar ideea este că din partid nu voi pleca la interesul unor sau altora din colegii mei”, a spus Codreanu.

4 thoughts on “Dumitru Codreanu, supărat pe colegii de partid: Nu voi plecat din partid la interesul unora sau altora din colegii mei

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Pai va mancati unii pe altii. Halal exemplu pentru viitorii alegatori, de care sperati sa va voteze.

  2. Sincer, eu pricesc PRM-ul ca fiind un partid ce comunisti. Toti au facut parte din acea perioada si incearca sa-si impuna punctul de vedere asa cum o faceau comunistii.

  3. codreanu tu esti un fatarnic si un lingau de cururi tradator inputit iar ai tai te-au ginit javra

  4. afara cu tine comunist inputit ce esti ai tradat pe toata lumea ca sa obtii avantaje pentru tine.hai sictir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *