Ministrul Administraţiei spune că nu vor mai fi concedieri în Poliţie şi structurile MAI

Gabriel Berca, ministrul Administratiei
Gabriel Berca, ministrul Administratiei

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a declarat, la Botoşani, că nu se pune problema unor noi concedieri în poliţie sau în structurile ministerului pe care îl conduce. El a precizat că restructurările în MAI au fost făcute în 2010-2011.

„De acum încolo, avem nevoie de stabilitate. Mă interesează stabilitatea fiecărui angajat din minister. Mă interesează cum putem lupta împotriva ultrajului la care este supus, la un moment dat, un angajat al MAI, un poliţist în stradă. Avem nevoie de legi ferme şi trebuie să fie aplicate cu celeritate, atunci când cetăţenii, unii cetăţeni, încalcă legea. Uniforma trebuie respectată. Respectând uniforma, ai democraţie, pentru că în spatele uniformei stă legea”, a mai spus Berca.

Acesta a mai spus la Botoşani că funcţie de posibilităţile economice se are în intenţie şi restabilirea unor drepturi financiare pentru angajaţii MAI. 

Drepturile salariale ale bugetarilor vor putea fi discutate după primul trimestru, când vom vedea exact cum stăm din punct de vedere economic. N-am să fiu niciodată populist şi n-am să fac niciodată promisiuni. România nu se mai poate baza pe populisme, ci pe realităţi. Cifrele vor spune dacă putem sau nu. Există o restanţă la dreptul pentru echipamente, spre exemplu. Căutăm soluţii. V-am dat un exemplu. Pot fi şi altele”, a mai spus Berca.

One thought on “Ministrul Administraţiei spune că nu vor mai fi concedieri în Poliţie şi structurile MAI

  1. mustata iti lipseste si seti adol.. hitle.. in picioare d..le berca.nu va ia dracu odata nazisti pdl ..sti ce sunteti .ati terminat tara asta ,ne-atiasuprit,ne-ati adus la sapa de lemn,nu va mai putem suporta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *