Ioan Domonco, anuntat drept candidat la Primaria Dorohoi din partea UNPR

Ioan Domonco si Liviu Campanu
Ioan Domonco

Ioan Domonco este candidatul propus de UNPR Botosani la Primaria Dorohoi. Acesta ocupa in prezent functia de prim-vicepresedinte in UNPR Botosani. Liviu Campanu, presedintele UNPR Botosani, a declarat ca la aceasta data au fost stabiliti candidatii in 21 de unitati administrativ-teritoriale, din cele 78 existente.

Pentru Primaria Botosani nu a fost inca stabilit candidatul UNPR, iar pentru Consiliul Judetean si-a anuntat candidatura Liviu Campanu.

3 thoughts on “Ioan Domonco, anuntat drept candidat la Primaria Dorohoi din partea UNPR

  1. ce bine ar fi sa ne scape Domonco de actualul primar care nu are nicio treaba cu realitate si se tot lauda ca a facut si dres, bulevarde, case pentru sinistrati, in realitate nu ai facut tu Alexsanprostescule, esti dejaba, pleaca sa uitam de tine, cum am uitat si de Gherasim, alt laudaros ce a pus dorohoiul pe butuci. Succes domnule Domonco.
    P.s (nu p.s.d.) Sigur pupincuristii-alexandristi crapa de ciuda…se stie

  2. Cei mai capabili oameni care ar putea face ceva pentru noi sunt cei din PDL. Din cate am vazut eu, cat au fost cei din PDL la conducere orasul nostru s-a ridicat si infrumusetat foarte mult, iar asta datorita lor.

  3. Cine sa-l aleaga pe asta ma? Asta nu stie cate urechi are. Domonco dute si candideaza in afara botosaniului ca ne-am saturat sa-ti tot vedem mutra. Primar ca Alexandrescu nu mai este. A facut, face si va face foarte multe pt Dorohoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *