Liviu Campanu si-a anuntat candidatura la sefia Consiliului Judetean

Liviu Campanu, presedintele UNPR Botosani
Liviu Campanu, presedintele UNPR Botosani

Liderul UNPR Botosani, senatorul Liviu Campanu, si-a anuntat oficial candidatura la sefia Consiliului Judetean. Acesta a tinut sa precizeze ca nu are la aceasta data contracandidati seriosi, nici la USL, dar nici la PDL. Campanu a mai spus ca in 21 de primarii din judet UNPR are deja candidatii stabiliti si ca urmeaza ca pina la sfarsitul lunii martie sa definitiveze listele in toate cele 78 de unitati administrativ teritoriale. La una din primariile la care au fost stabiliti candidatii, pe lista sunt numai femei. La Primaria Botosani, mai spune senatorul, sunt luate in calcul mai multe persoane si urmeza sa se decida asupra uneia dintre acestea.

Mergem pe liste separte si complete, iar din partea USL si PDL la presedintia Consiliului Judetean nu avem candidati. Acesti oameni nu reprezinta solutii pentru Botosani. Contracandiatii seriosi la Consiliul Judetean sunt gura unui candidat si banii multi ai altuia. Nu sunt persoane„, a precizat Campanu.

Acesta a precizat ca pina la 30 martie, UNPR Botosani va prezenta lista cu toti candidatii la alegerile din iunie.

6 thoughts on “Liviu Campanu si-a anuntat candidatura la sefia Consiliului Judetean

  1. Nu va mai stresati. Cei din pdl sunt singurii care sunt capabili sa faca ceva pentru noi, cetatenii, iar de aceea tot ei vor iesi.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Campanu esti cel mai viclean politicea din judetul Botosani! Cat despre UNPR abia de o luna am auzit. Dar cu 1% ce vrei tu sa castigi? Ca senator nu te-ai facut remarcat asa ca nu vad de ce te-ar vota lumea….

  3. Cu toate ca nu sunt fan TABULEAC si nu fac aprecieri pozitive despre unul sau altul, va rog sa ma credeti ca la o cat de mica comparatie intre primii doi candidati la CJ nu cred ca orice alegator care vede si gandeste mai poate spune ca FLORIN TURCANU(ERA SA SPUN DOMNUL) poate fi ales presedinte al CJ.Nu aduc laude lui TABULEAC ,desi a facut multe proiecte pentru judet din bani europeni,are totusi si multe greseli in coordonarea activitatii unitatilor din subordine,dar sa promiti ca bolnavii internati in spital vor putea face comenzi la ferma lui TURCANU si sa fie serviti cu tot ce vor ei este o mare MAGARIE SI O MARE PROSTIE SPECIFICA LUI FLORIN TURCANU.Cu scuzele de rigoare daca reese ca sunt partinitor.Am incercat sa fiu corect in tot ce am vazut in ultimul an 2011.Multumesc mult pentru intelegere.

  4. VADIM-este pseudonim?,ba cand auzi de pdl sa fugi cat te tin picioarele,ca viata noastra e in agonie din cauza lor,murim cu zile ,decat se nastea cel care a infiintat acest partid mai bine tuna fulgera si se darama maternitatea,ca rau am mai ajuns din cauza chiorului.,iertatima ca ma exprim asa dar o fac din suflet,va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *