Mihai Ţâbuleac: Nu m-am bazat şi nu mă bazez niciodată pe aportul celor doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean

Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac
Presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac

Preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, declară că nu se bazează pe aportul colegilor din Executivul Consiliului Judeţean pentru rezolvarea problemelor din instituţie, ci se ocupă direct de rezolvarea acestora.

Declaraţia a fost făcută după ce a fost întrebat de ziarişti dacă este mulţumit de activitatea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Mihai Aroşoaie, activitate contestată în nenumărate rânduri de consilierii judeţeni ai PDL.

Am delegat atribuţii vicepreşedinţilor, pentru că aşa prevede legea şi pentru a nu fi acuzat că am o problemă în ceea ce priveşte raporturile cu ceilalţi membri ai Executivului, dar şi cu speranţa că voi putea să primesc ajutor pe domeniile respective, pentru că este nevoie în mod real să fii sprijinit să rezolvi problemele, unele din ele foarte dificile. Nu m-am bazat şi nu mă bazez niciodată însă pe acest aport şi mă ocup direct de rezolvarea tuturor problemelor din aria de răspundere a Consiliului Judeţean, pentru că eu cred că numai în felul acesta pot să mă asigur că treaba merge aşa cum trebuie„, a spus Ţâbuleac.

2 thoughts on “Mihai Ţâbuleac: Nu m-am bazat şi nu mă bazez niciodată pe aportul celor doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean

  1. ,,Nu m-am bazat şi nu mă bazez niciodată însă pe acest aport şi mă ocup direct de rezolvarea tuturor problemelor din aria de răspundere a Consiliului Judeţean” -glasuieste domn Prezidate Tibuleac.
    Este o afirmatie cel putin bizara! In viziunea lui Tibuleac, repartizarea unor sectoare celor 2 vicepresedinti reprezinta o obligatie legala, in fapt insa se ocupa el de toate problemele.De asta judetul merge atit de bine, pentru ca Tibuleac se ocupa de toate. Intrebarea este: cum reuseste maestrul Tibuleac sa rezolve absolut toate problemele pentru a asigura ,, un progres nebun” acestui judet? Este ceva de risu-plinsu!
    In alta ordine de idei, daca intre programul PDL si interesele sale imediate si programele partidelor de opozitie exista directii si prioritati total opuse, cum sa ne asteptam ca cei 2 vicepresedinti sa-i rezolve problemele pe care Tibuleac le considera absolut prioritare?
    Problema este alta, dupa opinia mea: presedintele Tibuleac nu stie cum sa lucreze in conditiile unei coabitari intre programe diferite si nici nu va sti niciodata pentru ca insusi PDL-ul respinde ideea de dialog si ,,compromis in politica” in sensul bun, adica pentru a urni caruta din drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *