Stelian Aivăncesei vrea să candideze la Primăria Botoşani

Stelian Aivancesei
Stelian Aivancesei

Botoşăneanul care a avut cele mai multe procese cu Spitalul Judeţean a decis să candideze pentru funcţia de primar al municipiului Botoşani. Stelian Aivăncesei, şef resurse umane în cadrul Spitalului Judeţean, a declarat că urmează să strângă semnături de la populaţia municipiului, pentru a candida ca independent la alegerile locale din iunie.

Am decis să fac acest pas pentru că văd ce se întâmplă în jur, cu cei din politică. Toţi sunt interesaţi să-şi ajute partidul şi apropiaţii, neglijând pe cei mai mulţi, care nu fac parte dintr-un partid anume. Eu nu voi avea în spate nici partide, nici societăţi comerciale, nici oameni de afaceri”, a afirmat Aivăncesei.

Stelian Aivăncesei este cunoscut ca fiind angajatul Spitalului Judeţean care s-a judecat cu instituţia care l-a concediat de câteva ori. După nu mai puţin de cinci procese, Aivăncesei şi-a redobândit postul fiind angajat ca şef RUNOS la Spitalul Judeţean, însă la începutul lunii februarie i-au fost scoase din fişa postului atribuţiile.

5 thoughts on “Stelian Aivăncesei vrea să candideze la Primăria Botoşani

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    NU MAI CANDIDEZ,,,m-am razgandit..ii dau in judecata mai intai!!!

    1. George este alegerea ta cu cine vei vota. Este usor sa stai in anonimat si sa jignesti. Cand am decis sa candidez am stiut ca vor fi persoane care nu vor fi de acord cu aceasta optiune si ma vor jigni. In democratie ai dreptul de a vota pe cine crezi. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa te bucuri de alegerea pe care o vei face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *