Şi PRM-iştii botoşăneni anunţă că lista cu candidaţii la alegerile locale este finalizată

Eugen Nitura, Stefan Baban si Dumitru Codreanu PRM
Eugen Nitura, Stefan Baban si Dumitru Codreanu PRM

Organizaţia judeţeană a PRM va avea candidaţi proprii la toate primăriile din judeţ şi Consiliu Judeţean. Prim-vicepreşedintele PRM Botoşani, Eugen Niţură, a declarat că lista cu candidaţii PRM la alegerile locale este aproape definitivată, însă nu a dorit să dea niciun nume spunând că aceasta urmează să fie validată de Biroul executiv judeţean al PRM.

Există posibilităţi reale ca în toate cele 78 de locaţii, PRM să îşi prezinte candidaţi proprii pentru funcţiile la care se fac înscrieri, respectiv la nivel de preşedinte de Consiliu Judeţean, primari de municipii, oraşe şi comune, consilieri locali şi judeţeni. Suntem deja în posesia propunerilor la nivel judeţean, la ambele municipii. Avem propunerile, fără să fie nominalizate pentru că se vor mai permite modificări, deci nu sunt bătute în cuie, având în vedere că şi termenul care ne-a fost acordat de conducerea de la Bucureşti a PRM s-a prelungit, pentru a avea posibilitatea de a face alegerea calitativă a candidaţilor pe care noi îi vom pune în faţa electoratului„, a spus Niţură.

Lista cu candidaţii PRM va fi înaintată pe 25 martie către conducerea centrală a PRM, care va decide asupra candidaţilor nominalizaţi.

One thought on “Şi PRM-iştii botoşăneni anunţă că lista cu candidaţii la alegerile locale este finalizată

  1. Mda…toti vor acum sa ne fure. Din pacate oamenii si-au dat seama ca cei din PDL au dorit mereu bine nostru al cetatenilor si tot pe ei ii vor vota:).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *