Şedinţă pentru împărţirea posturilor la USL

Florin Ţurcanu, Paul Onişa şi Gheorghe Marcu la constituirea USL
Florin Ţurcanu, Paul Onişa şi Gheorghe Marcu

Liderii din Botoşani ai Uniunii Social Liberale s-au întâlnit, joi după-amiază, la Bucureşti pentru a definitiva negocierile privind candidaţii uniunii la alegerile locale din vara acestui an.

Preşedintele PSD, senatorul Gheorghe Marcu, şi preşedintele executiv, deputatul Andrei Dolineaschi, dar şi liderul PNL, Florin Ţurcanu, s-au întâlnit la Bucureşti cu liderii centrali ai partidelor lor pentru a discuta ce şi câte poziţii vor  avea PSD, PNL şi PC atât la funcţiile de primar, cât şi la cele de consilier local.

Şeful conservatorilor, Paul Onişa, nu a participat la discuţii, din cauza unor probleme personale, care nu i-au permis să se deplaseze la Bucureşti. Negocierile în numele său au fost purtate de liderul PC, Daniel Constantin.

În principiu, s-a stabilit că PSD va avea majoritatea primarilor şi consilierilor. Asta înseamnă că PSD va avea 40 de candidaţi (inclusiv municipiul Botoşani), iar ACD (formată din PNL şi PC) vor avea 38 de candidaţi plus preşedintele CJ.

La sfârşitul acestei săptămâni, conducerile din Botoşani ale celor trei partide se vor reuni într-o şedinţă pentru a pune la punct, nominal, toate candidaturile, în special cele pentru funcţiile de primar.

5 thoughts on “Şedinţă pentru împărţirea posturilor la USL

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Unul mie, unul tie, unul mie. Astia se mananca si ei intre ei. Sunt niste disperati care umbla doar dupa bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *