Consilierul judeţean Dumitru Codreanu vrea concurs pentru şefia Spitalului Judeţean

dumitru codreanu PRM
Dumitru Codreanu, PRM

Consilierul judeţean al PRM, Dumitru Codreanu, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că ar fi normal ca la Spitalul Judeţean să fie organizat concurs pentru funcţia de manager. El consideră că noua unitate, care va număra peste 2200 de angajaţi şi care va fi cea mai mare din judeţ, va fi foarte greu de condus şi crede că această comasare nu va duce la îmbunătăţirea actului medical şi condiţiilor din spital.

Ocuparea acestui post se poate face prin concurs şi pot participa şi din afară. Să se dea un concurs, să prezinte o documentaţie ce vrea să facă în continuare cu Spitalul Judeţean, având în vedere că este un colos. Acel bolnav nenorocit, nu doresc la nimeni dar se ajunge în situaţii de acestea, are condiţii în spital de două ori mai proaste decât un deţinut. Nu vreau să jignesc pe nimeni, stiu care sunt problemele la Spitalul judeţean, dar managementului domnului Mimor de la Spitalul Judeţean trebuie să fie impecabil, ca să putem scăpa de această povară care este şi a Consiliului Judeţean„, a spus Codreanu.

De partea cealaltă, preşedintele Consiliului Judeţean a declarat că postul de manager de la Spitalul Judeţean nu poate fi scos la concurs, întrucât nu există nicio prevedere legală în acest sens, iar personalitatea juridică a Spitalului Judeţean nu a dispărut. Mihai Ţâbuleac susţine că, potrivit legii, un manager poate fi schimbat doar dacă nu îşi îndeplineşte indicatorii de performanţă, ori acest lucru nu este valabil în cazul lui Ovidiu Mimor.

One thought on “Consilierul judeţean Dumitru Codreanu vrea concurs pentru şefia Spitalului Judeţean

  1. Si din comisie sa faca parte si dl.CODREANU ca asa mai castiga un ban ca si din comisiile de evaluare de la CJ. SUCCES.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *