Dansul a fost la putere în spectacolul liceenilor de la Colegiul „Gheorghe Asachi”

Seara de miercuri a aparținut liceenilor de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” pentru a-și alege reprezentanții în cursa pentru finala Miss și Mister Preuniversitaria. Liceenii-organizatori i-au pus serios la treabă pe concurenți, spectacolul dovedindu-se un adevărat maraton al probelor la care au fost supuși aceștia.

Proba de seară, proba valsului, proba de zi, o probă de deschidere a concursului, proba de originalitate, proba de intrebari dar și una în care concurenților le-au fost testate spontaneitatea și calitățile de dansatori au facut parte din programul artistic al serii. În comparație cu spectacolele altor licee, elevii de la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi sau construit spectacolul mai mult cu probe adresate concurenților și mai puțin cu momente artistice. Dansul a fost la ordinea serii, atât concurenții cît și cei invitați să bucure publicul fiind protagoniștii unor momente de dans.

Cravata de pioner readusă în uniforma școlară de liceenii de la „Gheorghe Asachi”

Programul a inclus și o paradă a modei cu …uniforme școlare iar lucrul inedit a fost faptul că liceenii au inclus printre ținutele prezentate și o cămașă cu…cravata de pioner. Prezentarea de modă a fost urmată de proba de zi a concurenților, aceștia fiind apoi supuși unor întrebări gen „Ce este greseala?”, „de ce ai venit la concurs?”, „cum e dupa tine liceul?”, „ce parere ai despre profesori”, s.a. La întrebarea „Ce ai lua cu tine pe o insula pustie?”, unul din concurenți a răspuns „as lua cu mine multe fete, ceva de mancare si  multa bautura”, iar altul la intrebarea „ce te vezi facand peste 10 ani” a raspuns „ma vad mai tanar si cu  mai mult succes la fete”.

Unei concurente i s-a facut rau in culise

Concurenții au avut de trecut apoi prin proba sport, acestia intrand in scena in echipamentul sportiv destinat anumitor discipline sportive. Proba s-a incheiat cu o alta surpriza pentru ei. Tinerii si-au etalat de data aceasta calitatile de dansatori pentru ca au trebuit sa faca fata ritmurilor de rock’n’roll, dance, latino, slow, hiphop, rock sau tango. La slow au fost puși sa danseze tinerii de la perechea numarul 4 care formează chiar un cuplu și in realitate. După o serie de reprize de dans modern cu R&B School Dance si dans tiganesc, concurenții au fost supusi unei probe de originalitate. Aceștia au încercat sa fie cat mai inventivi in sustinerea unor momente speciale. Concurenta numarul 1 care de altfel a și castigat concursul a înfățișat-o pe Barbie, iar alta și-a demonstrat calitățile de cîntăreață interpretându-le colegilor piesa „Ochii tai”. Concurentul cu numarul 10 a facut senzatie cu miscari unice de dans, acesta fiind de altfel membru intr-o trupa din Botosani. Concurenta cu numarul 6 a ratat aceasta proba, facandu-i-se rau in culise. Din fericire, la urmatoarele probe a revenit printre ceilalti aspiranti la titlu de Miss si Mister Preuniversitaria.

Cele 10 perechi s-au dovedit extrem de elegante la proba costumelor de seara. Tinute elegante si sexi au fost etalate de concurente care au primit din partea partenerilor cate un trandafir rosu. Nici prezentatoarea nu a scapat de acest gest galant. Colegul ei de scena i-a oferit chiar in debutul probei de seara un trandafir rosu. Valsul a incheiat concursul si emotiile concurentilor. Dupa doar doua reprize de dans si un moment muzical, concurentii au fost din nou invitati in scena pentru a-si primi premiile.

Castigatorii serii au fost declarati Aura Teliban si Catalin Seserman, acesta din urma primind si premiul salonului Hermosa. Premiul de popularitate a revenit lui Silviu Băcăuanu și Mariei Neamtu. Locul III a fost castigat de Razvan Mitila si Andreea Curelariu, iar locul II a ajuns la Alexandru Mardari si Roxana Podariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *