„Suntem pregătiţi pentru clasa pregătitoare?”, dezbatere organizată, vineri, de femeile liberale

Cristina Panait, presedintele organizatiei municipale de femei a PNL
Cristina Panait, presedintele organizatiei municipale de femei a PNL

Organizatia Femeilor Liberale din Municipiul Botosani organizeaza o dezbatere publica pentru a discuta problemele existente prin aplicarea noii legi a educatiei, in special cele referitoare la clasa pregatitoare si pentru a gasi impreuna solutii cu aplicabilitate practica.

Dezbaterea publica va avea loc in Sala de Marmura a Teatrului Mihai Eminescu din Botosani, in data de 02.03.2012, orele 17. La dezbatere sunt invitati parinti, cadre didactice, ONG-uri ,jurnalisti, reprezentanti ai autoritatilor locale.

 Presedinta Organizatiei de Femei Liberale din Municipiul Botosani, Cristina Panait, atrage atentia ca, clasa pregatitoare continua sa fie marul discordiei intre parinti si Ministerul Educatiei. Un sondaj realizat de Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI) arata ca aproape 75 la suta dintre parinti resping infiintarea clasei pregatitoare, iar restul de 25 la suta considera ca invatamantul din Romania nu este pregatit pentru a introduce aceasta clasa din anul scolar 2012-2013.

In urma acestei  dezbateri publice se vor centraliza solutiile gasite si acestea vor fi transmise in mod public autoritatilor centrale si locale pentru a lua in consideratie.

2 thoughts on “„Suntem pregătiţi pentru clasa pregătitoare?”, dezbatere organizată, vineri, de femeile liberale

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    buzele tale mici , mainile tremurande, ne spun multe…..ti ai gresit cariera de economist, sau mai bine ti au facut altii treaba pe la spital, tu doar cu semnatura…..acu te bagi in invatamant? de ce? crezi ca de aici e greu sa ti faca dosarel penal? pai daca erai inteligenta …nu lasa i atatea neregului in urma la SPITAL……….sa-ti fie rusine sa te numesti economist…

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      Aceasta individa este paralela cu profesia de economist.A avut nevoie de un consilier personal o golanca de la Darabani care le-a purtat de bot (si pe closca de Chihaia) ca pe urs. Au lasat spitalul acela intr-o stare mai mult decit jalnica cu platile preferentiale (a se vedea madam Corinuta de la Pulsar, mister Secu si altii care aduceau alimente .Bine i-a mai zis o doamna mai in virsta de acolo ca atit are bun ca-i tare-n clanta ca in rest O barat si ca va primi de la instanta divina care ne judeca pe toti pe masura binelui care l-a facut unor persoane.Asa sa-i ajute Dumnezeu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *