Vicepreşedintele PSD, Ovidiu Portariuc: Mă îndoiesc ca ancheta declanşată în urma evenimentului de la sediul PSD să aibă vreo finalitate, dar sper

Vicepresedintele PSD Botosani, Ovidiu Portariuc
Vicepresedintele PSD Botosani, Ovidiu Portariuc

Vicepreşedintele PSD Botoşani Ovidiu Portariuc nu crede că ancheta declanşată de organele de poliţie, după incidentul de marţi seară, ar avea vreo finalitate. Acesta a declarat că totuşi aşteaptă rezultatele.

Aseară, după ce s-a consumat evenimentul, a fost Poliţia Locală şi Poliţia municipală şi au declanşat o anchetă pentru a vedea exact care sunt cauzele. Mă îndoiesc ca ancheta să aibă vreo finalitate, dar sper„, a spus Portariuc.

Reamintim că un incendiu s-a produs, marţi seară, la sediul organizaţiei din Botoşani a Partidului Social Democrat. Persoane necunoscute au dat foc la un mesh postat pe faţa clădirii, pe latura dinspre strada Cuza Vodă, pe care era postat candidatul USL la Primăria Botoşani, Ovidiu Portariuc.

6 thoughts on “Vicepreşedintele PSD, Ovidiu Portariuc: Mă îndoiesc ca ancheta declanşată în urma evenimentului de la sediul PSD să aibă vreo finalitate, dar sper

  1. Eu nu am auzit pana acum de acest ovidiu pontariuc. Nu stiu sa fi facut ceva benefic pentru municipiul si judetul nostru. Cred ca ar trebui sa stea acasa si sa manance gogosile facute de mama lui decat sa iasa in presa si sa vorbeasca prostii.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Voi sunteti in stare sa va dati singuri foc, numai ca sa blamati opozitia. Sunteti jalnici, de-a dreptul.

  3. Tody,habar nu ai ce e cu tine!E unul din putinii oameni care a realizat ceva cu care ne putem mandri!Mai scoate si tu capul din nisip si informeaza-te!Iti aduc aminte ca acu cateva luni Euronews i-a luat un interviu in engleza lui Portariuc!

  4. Gogule, de cand Portariuc a intrat in politica doar se miorlaie , doar se plange ca o muiere , ca un copilas caruia ia mancat bau bau suzeta . In politica este nevoiei de barbati adevarati care sa vina cu solutii , cu fapte , dar cum in lipsa la USL ,sunt buni si copii , sugarii…. mai ales daca au si bani……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *