Consilierul Cristian Achiţei către vicepreşedintele CJ, Mihai Aroşoaie: Când veţi renunţa singur la coordonarea activităţii Direcţiei Judeţene de Drumuri pe care mai mult o încurcaţi

Consilierul judetean Cristian Achitei
Consilierul judetean Cristian Achitei

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Aroşaie, „atacat” în şedinţa de Consiliu Judeţean de miercuri şi de consilierul judeţean Cristian Achiţei. Acesta i-a cerut lui Aroşoaie să renunţe singur la coordonarea activităţii de la Direcţia Judeţeană de Drumuri de Poduri, pentru că, în caz contrar, va băga unitatea în faliment. Achiţei i-a pus mai multe întrebări de pe domeniu de activitate  vicepresedintelui CJ, întrebări la care acesta nu a dorit să-i răspundă direct. Atacurile verbale la adresa lui Aroşoaie au fost făcute în contextul în care acesta răspunde de Direcţa Judeţeană de Drumuri şi Poduri, iar unitatea a fost lăsată fără bani de deszăpezire.

„Domnul vicepreşedinte doreşte să facă un act de caritate vizavi de Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri luând câte 20.000 lei de la primăriile USL, ca să dăm la Drumuri. Dânsul face negocieri ca la piaţă, când cumpărăm ridichi, sau lucrăm pe contracte, valori şi facturi. Domnul vicepreşedinte coordoneaza activitatea de la Drumuri şi Poduri. Care este valoarea exactă a facturii de iarnă pe luna ianuarie, valoarea finală a facturii pe februarie şi cât este estimată cea pe martie. Aici nu este vorba că trebuie să dăm nişte bani la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri, ci să asigurăm nişte lucrări pentru cetăţenii judetului Botoşani. Care sunt problemele de pe drumurile din judeţ. Eu am înţeles că citirea unui contract de deszăpezire este un lucru foarte greoi. Aveţi câteva luni de când încercaţi să îl studiaţi. În acest sens, vă întreb dacă aţi reuşit să-l citiţi, să vedeţi cum se fac plăţile şi cât sunt penalităţile şi, de asemenea, vă mai întreb: când veţi renunţa singur la coordonarea activităţii DJDP, pe care mai mult o încurcaţi”, i- a spus Achitei.  

Mihai Aroşoaie nu a dorit să-i dea un răspuns direct consilierului judeţean mentionand că :  „O să-l rog pe domnul consilier sa le formuleze întrebările în scris şi o să-i răspund”, a spus Arosoaie

2 thoughts on “Consilierul Cristian Achiţei către vicepreşedintele CJ, Mihai Aroşoaie: Când veţi renunţa singur la coordonarea activităţii Direcţiei Judeţene de Drumuri pe care mai mult o încurcaţi

  1. Cred ca ,,maestrul de ceremonii” Cristian Achitei nu are caderea de a-l
    critica pe Arosoaie cel putin din 2 motive: a)ca societatea sa a avut beneficii importante de pe urma tranzactiilor ,, in cruce” cu Directia judeteana de drumuri si b) ca PDL-ul – al carui exponent este – nu mai reprezinta un partid de incredere in judetul Botosani.
    Cristiane, lasa-te de cioace!

  2. BAI NEA clipici LABA TRISTA nici macar nu ai reusit sa iti cisigi postul ala mult rivnit de vice presedinte.Tu ai uitat ca pe unde ai trecut ai bagat totul in faliment,bai nenorocitule porctorcaliu ce esti? Daca nu era nnenea MISU erai la dezalcolizare la 4444444444444444!!!!!!!!!!!!!!!
    Dar de SC DRUMURI SI PODURI SA unde ai lucrat si ai luat salariu ce zici,nu tu si cu nenea MISU ati bagat-o in c.cat?
    Ati promovat pe altii dar sa stiti ca va vine rindul,eu o sa va trag la raspundere ca stiu.Dar de nea MISU ANITULESEI CE ZICI sau poate faci o alba neagra.ITI DORESC SUUUCCCESURI BAI NEA CLIIILPICI ciora portocalie.
    SALUT!!!!!!!!!! Nici nu meriti laba trista.///

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *