Un tânăr de 19 ani a fost furat de două telefoane mobile de doi tipi care îi ceruse ţigări

telefoane mobileUn tânăr de 19 ani din municipiul Botoşani a fost furat de două telefoane mobile de doi tipi care îi ceruse ţigări. Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată de C. V., cu privire la faptul că în noaptea de 25 spre 26 februarie, în jurul orei 01.30, în timp ce se deplasa pe strada Marchian din municipiu, două persoane necunoscute, fără întrebuinţarea de violenţe sau ameninţări, i-au sustras două telefoane mobile pe care le avea în buzunarele hainelor, cauzându-i astfel un prejudiciu de peste 1.300 lei.

Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că în seara de 25 februarie, reclamantul s-a deplasat într-un club din municipiul Botoşani, iar în jurul orei 01.30, în timp ce se îndrepta spre domiciliu, ajungând pe strada Marchian, a fost oprit de doi tineri necunoscuţi, care i-au solicitat să îi servească cu ţigări.

Reclamantul le-a răspuns că nu are ţigări, însă în momentele următoare, simultan, cei doi necunoscuţi i-au sustras din buzunarele pantalonului cu care era îmbrăcat, două telefoane mobile, după care au fugit de la locul faptei.

Poliţiştii i-au identificat pe Ciprian L. de 31 ani şi Mihai Z. de 26 ani, ambii din municipiul Botoşani, ca fiind principalii suspecţi de săvârşirea faptei reclamate.

Aceştia sunt cercetaţi în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca astăzi, 29 februarie, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunerea de arestare preventivă.

În cauză continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor, urmând ca la finalizare să se propună soluţie procedurală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *